directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 07:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Duran carrega contra els socialistes catalans pel fons de competitivitat i afirma que 'el PSC no existeix'

El líder democristià creu que demostren 'una incoherència il·limitada' votant juntament amb el PSOE

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida ha carregat contra el rebuig del PSC a la moció de CiU que demanava el traspàs del fons de competitivitat afirmant que 'el PSC no existeix', pel fet de votar el mateix que el PSOE al Congrés. En aquest sentit, ha assegurat que 'demostra una incoherència il·limitada', ja que 'fa quinze dies demanava al Govern que acudís als tribunals per defensar el fons de competitivitat i ara exigeix que acudim a la negociació bilateral quan fa mesos que bilateralment estem reclamant del govern el pagament del fons de competitivitat i no el paga'. Duran i Lleida ha fet aquestes declaracions des de Sant Adrià del Besòs (Barcelonès) per donar suport a l'alcaldable de CiU a la població, Mireia Hernández.
artur mas, ciu, duran, josep antoni duran i lleida, unió, aplaudiments
Comparteix
   


Etiquetes
'En què quedem? Anem als tribunals o anem a negociar amb el govern?', s'ha preguntat Duran i Lleida arran del rebuig del PSC a la moció de CiU per reclamar el fons de competitivitat. 'Que el PSC s'aclareixi', ha demanat. Duran i Lleida ha afirmat que 'la realitat és que el govern no vol negociar i no vol pagar', i ha afegit que 'el govern ha tancat les portes al diàleg i no permet cap negociació'. D'aquesta manera, segons Duran i Lleida, la vicepresidenta econòmica, Elena Salgado, 'és com un mur de pedra, inflexible, i ni tan sols ens escolta'. I ha insistit sobre la posició dels socialistes catalans que 'la realitat és que el PSC avala el govern del PSOE en aquesta actitud contra Catalunya'.

Per tot això, Duran ha demanat també als socialistes 'que es mullin públicament, que surtin del silenci, de la clandestinitat' pronunciant-se en contra del recurs que el Govern ha presentat davant la convocatòria de 1.245 places de professors per a secundària.

Pel que fa al PP, que va votar a favor de la moció, Duran ha dit que se n'alegra però ha demanat 'que la gent no s'enganyi' ja que 'això és perquè estem en campanya electoral'. En aquest sentit, ha recordat que fa un any 'el mateix PP va renegar arreu de l'Estat contra l'acord de finançament dient que era un vestit fet a mida per a Catalunya i que perjudicava la resta de les comunitats autònomes'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
l'Esteve fletxa Vallés Oriental
12 de maig de 2011, 13.27 h

¡¡¡Ostres..!!!.. aquest descobriment per part del Duran , es mereix un premi Nobel per la seva tasca de recerca i investigació....


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.