directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 02:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

El Barça suma la tercera lliga consecutiva

Els aficionats surten al carrer per celebrar el primer títol de la temporada

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El Barça s'ha proclamat aquest dimecres campió de Lliga per tercer any consecutiu des que Pep Guardiola entrena l'equip. Després de mesos de prudència un cop acabat el partit amb el Llevant i amb l'empat per 1-1 assegurat, els culers s'han abocat a celebrar la 21a lliga de l'equip blaugrana. A hores d'ara el centre de Barcelona ja viu intensament la celebració a la Plaça de Catalunya i la tradicional celebració a la font de Canaletes. La propera cita serà el 28 de maig a Wembley on el Barça intentarà tornar a celebrar un nou títol portant la Champions cap a Catalunya. La plaça de Catalunya serà el centre neuràlgic de la celebració d'aquest vespre. 
barça culers celebració lliga
Comparteix
   


Etiquetes
La plaça de Catalunya acull un acte festiu i mediàtic amb la participació de diversos mitjans de comunicació
Juntament amb diversos mitjans de comunicació el consistori barceloní ha organitzat un espectacle festiu a la plaça de Catalunya com a centre neuràlgic de la celebració en acabat del partit contra el Llevant. De la seva banda, la Guàrdia Urbana de Barcelona ha previst el dispositiu habitual per facilitar la mobilitat al centre de Barcelona, garantint el compliment de l'ordenança de convivència, i l'operatiu de seguretat que despleguin els Mossos d'Esquadra.

Arran del dispositiu especial amb motiu de la celebració per la victòria del Barça, el centre de Barcelona quedarà tallat a la circulació. Així, es prohibirà l'estacionament de motocicletes a l'entorn de la plaça de Catalunya.

Així, per requeriments de seguretat estarà prohibit l'estacionament de vehicles, també a la vorera, als carrers de Pelai (des del carrer Gravina a plaça Catalunya); plaça Catalunya; carrer Fontanella; Ronda Sant Pere (entre passeig de Gràcia i plaça Urquinaona); passeig de Gràcia (entre Ronda Sant Pere i Gran Via de les Corts Catalanes); Rambla Catalunya (entre plaça Catalunya i Gran Via de les Corts Catalanes); La Rambla, (des de carrer Pelai a carrer Pintor Fortuny); i Gran Via de les Corts Catalanes (entre passeig de Gràcia i Rambla Catalunya i en ambdós costats).

L'Ajuntament de Barcelona ha treballat conjuntament amb el Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Televisió de Catalunya, 'El Periódico de Catalunya', 'La Vanguardia', el diari 'Sport', 'Mundo Deportivo', Rac1 i Catalunya Ràdio per organitzar un acte festiu i mediàtic de trobada a la zona centre de la ciutat, un cop finalitzat el partit, de cara a la possible consecució de la Lliga per part del FC Barcelona.

L'àrea de celebració comptarà amb continguts audiovisuals, a càrrec dels mitjans de comunicació organitzadors, que faran de la plaça de Catalunya escenari principal d'una programació especial per la possible celebració, un cop finalitzat el partit.

Aquest muntatge, com en les anteriors ocasions els anys 2009 i 2010, espera servir de punt de concentració de les celebracions dels ciutadans, que podran ser testimonis directes de l'emissió de programes especials dels mitjans de comunicació que es congregaran a la plaça de Catalunya.

Dispositiu preventiu i de seguretat a la zona centre
Si es produís una concentració de persones important, s'activaria el dispositiu policial on la Guàrdia Urbana de Barcelona col·laboraria en l'habitual dispositiu preventiu de mobilitat i seguretat, liderat pels Mossos d'Esquadra, i en coordinació amb el SEM, amb especial incidència en la zona de Rambles i tot l'entorn de la plaça Catalunya, per prevenir incidents i organitzar la congregació de milers de persones a la zona centre de la ciutat.

Transport públic
L'Ajuntament, que instal·larà vàters públics a l'entorn de la zona de celebració, recomana a tots els ciutadans que vulguin acudir a la zona a fer servir el transport públic o a desplaçar-se a peu arran de les restriccions de trànsit i aparcament al voltant de la plaça de Catalunya, Rambles, carrer Pelai, plaça Universitat, ronda Sant Pere, passeig de Gràcia, carrer Fontanella i rambla de Catalunya.

La Guàrdia Urbana de Barcelona serà l'encarregada d'aïllar al trànsit la zona centre, principalment a la zona alta de la Rambla, plaça Catalunya i carrer Pelai i desplegarà els agents necessaris per realitzar els desviaments de la circulació pels carrers propers

Pel que fa al metro, estarà obert en l'horari habitual, fins a la mitjanit, i podria ampliar el seu horari en funció de les necessitats de mobilitat, seguint les directrius del Centre de Coordinació (CECOR) creat per a l'esdeveniment. En horari nocturn, també oferiran el servei ordinari les línies d'autobusos nocturns de la ciutat, Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i el servei de TRAM funcionarà en el seu horari habitual.

El servei de Bicing funcionarà amb normalitat, excepte en algunes estacions que es troben en les immediacions de zones de festeig, que quedarien fora de servei si s'ha d'organitzar la celebració.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
MARC-SABATES.COM fletxa Barcelona Catalunya //*//
12 de maig de 2011, 09.26 h

FELICITATS FUTBOL CLUB BARCELONA DE CATALUNYA //*//
SOM ELS MILLORS ! ADEU MADRIT ESPANYA DE FEIXISTES.
VISCA BARCA I VISCA CATALUNYA LLIURE .


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.