directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 22:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El 13% dels ajuntaments catalans no ha tramès els comptes de 2009 a la Sindicatura, set mesos després del termini legal

Tot i aquesta dada, des de l'òrgan fiscalitzador s'aprecia una 'notable millora' respecte d'exercicis precedents

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El 13% dels ajuntaments catalans no ha tramès el compte general del 2009 a la Sindicatura de Comptes set mesos després de complir-se el termini legal. Tot i aquesta dada, des de l'òrgan fiscalitzador s'aprecia una 'notable millora' respecte d'exercicis precedents. Coincidint amb l'arrencada del procés de retiment del Compte general de les corporacions locals de l'exercici 2010, la Sindicatura de Comptes ha organitzat aquest dijous una reunió de treball amb interventors, caps dels serveis d'assistència municipal i personal tècnic informàtic de les quatre diputacions catalanes, en tant que desenvolupen una tasca fonamental de suport i assistència tècnica als municipis.
informes, estudis, documents
Comparteix
   


Etiquetes
Per part de la Sindicatura, han intervingut en la reunió els supervisors dels departaments de corporacions locals, personal tècnic d'auditoria i dels serveis informàtics. El síndic major, Jaume Amat, ha obert la reunió agraint als assistents la seva col·laboració en les tasques de millora del procediment de retiment del Compte general a la Sindicatura. La síndica responsable del departament que fiscalitza el sector local supramunicipal, Maria Àngels Servat, també ha participat en la reunió.

En representació del Consorci Administració Oberta de Catalunya, ha participat en la trobada la cap de servei de l'EACAT, l'extranet de les administracions catalanes. La reunió s'ha centrat en el retiment del Compte general de l'exercici tancat -el 2010- que d'acord amb la llei s'ha de trametre a la Sindicatura abans del 15 d'octubre del 2011 i que enguany incorpora algunes modificacions tècniques pel que fa al procediment i a la tramesa telemàtica dels comptes a través de l'EACAT, tal i com estableix l'Acord del Ple de la Sindicatura publicat en el DOGC núm. 5863, del 20 d'abril del 2011.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.