directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 09:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Reportatge cultura doble fletxa

A l’estiu, tots 'Sota la dutxa' amb Gerard Sesé!

El showman de Cerdanyola del Vallès acaba de treure un nou CD

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Ara fa uns anys ningú coneixia en Gerard Sesé. Poc a poc, l’artista ha anat lluitant contra totes les adversitats per fer-se un nom dins del panorama musical català, que ja té mèrit! Ara, després de l’èxit del a cançó dels 10.000 a Brussel·les, consolida la seva aparició amb un nou disc, 'Sota la dutxa’ que ofereix un pop de qualitat, fresc, divertit i captivador. Si tot va bé, assegura Sesé, a partir del dimarts 7 de juliol el seu primer treball es podrà trobar a les principals botigues de discos. directe!cat ha parlat amb l’artista que ens ha parlat sobre el seu nou CD. ÀUDIO.
gerard sese sota la dutxa portada cd nou disc
Comparteix
   


Audios relacionats
Gerard Sesé a directe!cat (MP3, 8' 3'')

Escolta audio

Algú explicava que la millor manera d’escoltar un CD per primera vegada era posant-lo a la minicadena de l'habitació o de la sala d’estar (on sigui!), apagar tots els llums, agafar un coixí pel cap i estirar-se a terra amb els ulls tancats disposat a gaudir-lo de principi a fi. Si algú fa això podrà experimentar un viatge al món de Gerard Sesé (que per cert, acaba d'estrenar el web) que segur que no el deixarà indiferent. I és que el passat 29 de juny va sortir a la venda el seu nou disc de titulat ‘Sota la dutxa’, amb un pop de qualitat, fresc, divertit i captivador. Segons l’artista, ‘si tot va bé’ el CD es podrà trobar a les principals botigues a partir del proper 7 de juliol. Ara per ara, però, ja es pot comprar per Internet o podeu escoltar-ne el single aquí.

Gerard Sesé és molt jove, té 22 anys. Explica que amb 17 anys va gravar la seva primera maqueta, ‘molt precària i amb pressupost quasi cero’, que es titulava ‘L'has cagat’. Des de llavors no va parar: amb 18 anys va fer la segona, ‘Fugir com un gos’, amb 19 la tercera ‘Perdó per ser tan pesat’ amb 20 va fer un DVD d’un concert en directe a Cerdanyola del Vallès (la seva ciutat) titulat ‘Gerard Sesé LIVE de gust?’ i els dos següents anys s’ha dedicat a preparar el seu últim treball que aquest cop surt amb discogràfica, en aquest cas Picap, i que porta per nom ‘Sota la dutxa’.

‘Sota la dutxa’ segurament podria estar perfectament entre els millors discs en català dels últims anys. Al panorama de la nostra música, però, tenim precedents de grans artistes que oferien grans productes però que els va mancar promoció i ressò, un fet que els condemnà a desaparèixer injustament. És per aquest motiu que el cantant afirma que 'és tan important la promoció com també el boca a boca, convertit avui dia amb el 2.0: fer un enllaç d'aquesta notícia al Facebook ho pot fer tothom i no costa més que 15 segons!'.

Sobre la qualitat de l'artista, el que diem no és pas gratuït: Gerard Sesé ofereix una música prou diferent com per cridar-nos l’atenció però a la vegada prou familiar com perquè no ens sobti. Dit d’una altra forma, combina allò comercial amb qualitat musical un objectiu complert pel músic i que a més declara que ha estat des de sempre la seva obsessió .

Gerard Sesé aconsegueix treballar molt les cançons, no sona una harmonia senzilla basada en tres acords, més aviat al revés: obtenim bases fresques, originals, canviants i atrevides. D’altra banda, les melodies són senzilles, les lletres narrades de forma molt pròxima i els juintament amb els arranjaments dels instruments, converteixen les cançons de Sesé en un mix ben acurat i per a tots els públics.

Hi trobem de tot a ‘Sota la dutxa’! Des d’un quartet de corda passant per una banda de vent. També un cor infantil amb una cançó que parla d'un nen marginat a una escola fins a un cor adult a quatre veus (sopranos, contralts, tenors i baixos) en un parell de temes. Fins i tot podem escoltar un charango sud-americà.

El showman explica que al disc hi col·laboren de forma directe unes 60 persones. Demostra així també l’ambició de Sesé que afirma que es resigna a fer petites produccions. Sense anar més lluny, hi ha una cançó on hi col·laboren en Jaume Masdeu, en Pere Espinosa i en Jofre Bardagí.

El disc en sí està ben rumiat ja que té un principi i un fi: el primer tema, per sorpresa de tothom, acaba amb el pont de la cançó. Al final del disc retorna el pont per concloure el treball i també la cançó. Amb gran encert i gràcia, representa que ha passat una nit sencera des de que s'ha posat play fins que s’acaba el CD.

ESCOLTAR AQUÍ L'ENTREVISTA





COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
Maria fletxa Sabadell
7 de juliol de 2009, 23.10 h

Gerard! Fa temps que et segueixo! M'agrada molt tot el que fas... és una pena que no estiguis on et mereixes musicalment parlant!



Poc a poc... ja ho veuràs!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Jordi fletxa Canet de Mar
6 de juliol de 2009, 11.14 h

Que dolent és ser papanates, Miquel.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Miquel fletxa Barcelona
6 de juliol de 2009, 01.03 h

Que dolenta és l'enveja Martí!



Gerard, ets molt bo! ànims i endavant!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Martí fletxa Barcelona
5 de juliol de 2009, 15.15 h

Si fent música ets tan fluix com opinant, n'hi haurà per posar-se taps a les orelles, noi.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Rafael Sans fletxa Barcelona
3 de juliol de 2009, 14.03 h

Fer-se un nom amb la música en català en el panorama actual és molt difícil i crec que, poc a poc (i amb aquest CD fent un pas de gegant) ho estàs aconseguint.



Música de qualitat que dóna un altre nivell a la música catalana antonomàsia, aquell rock que per molt entranyable que sigui comença a ser passat i caduc. Felicitats i molta sort!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Lídia fletxa Gavà
3 de juliol de 2009, 10.44 h

Sota la dutxa. Molt bé, noi, a veure si se't refresquen les idees.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Marina fletxa Terrassa
3 de juliol de 2009, 10.13 h

Eii! Molt bé!



Molts ànims Gerard! El single m'ha agradat molt!



Esperem que tinguis sort!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.