directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 19:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Blog Gran del Sobirnaisme compleix un any

Un dels èxits del portal és que va ser l'embrió dels '10mil a Brussel·les'

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El Bloc Gran del Sobiranisme ja ha fet un any des de que es va posar en funcionament, concretament el passat dia 1 de juliol. Aquest blog, que pretén crear opinió i aglutinar a independentistes d’una manera transversal, ja apuntava ben amunt quan només al primer més de la seva creació ja superava les 15.000 visites. La iniciativa reuneix en un sol web set reconeguts blocaires de diversa filiació o tendència política però 'amb la voluntat comuna de recuperar la plena sobirania nacional'. Cada dia, un dels membres del Bloc Gran proposa un apunt que genera un debat.
bgs bloc gran sobiranisme
Comparteix
   

Poc després de comprovar que les coses anàven molt bé per al Bloc Gran del Sobirnaisme, els seus membres de seguida van decidir ampliar l'oferta. El blog va demostrar, doncs, la seva voluntat d’obertura i transversalitat en publicar articles de convidats il·lustres com els Srs/es. Artur Mas, Ernest Benach, Jaume Renyer, Mònica Sabata, Elisenda Romeu, Xavier Trias, Pere Aragonès, Felip Puig, Jordi Portabella, Oriol Pujol, Víctor Alexandre, Albert Batalla, Oriol Junqueras, Vicent Partal o Ignasi Planes.

Ara doncs, després del primer any, es pot afirmar que hi ha hagut èxit i no discòrdia en reunir set ments políticament antagonistes però que comparteixen un mateix objectiu en comú: treballar per la independència de Catalunya. Segons David Morgades, que reflexiona sobre aquest any en el seu últim post, la idea 'era com afinar set instruments discordants per aconseguir una música balsàmica'.

El BGS també podríem dir que és un dels primers fills de l’anomenada Societat 2.0, nascuts de les noves tecnologies que permeten secretar política d’una manera diferent a les conegudes fins ara. Un exemple és que a través de l'article d'Enric Canela 'Perplex, jo?' 10.000 persones es van manifestar el passat 7 de març a Brussel·les per demanar el dret a l'autodeterminació.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
3 de juliol de 2009, 12.46 h

Canela, actualiza el bloc, encara ets militant de Convergència, i al pobre Mir, quin xàfec de crítiques per no aplaudir energicament al RCAT,perque REAGRUPAMENT sonà a dos grup excursionistes que surten junts d´acampada.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
3 de juliol de 2009, 11.01 h

També es pot dir "té un any" o "fa un any" o "compleix un any". Tan se val, Josep, un idioma sempre té diferents formes de dir més o menys el mateix. Sabries dir-me un sinònim de busca-raons?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
josep fletxa barcelona
3 de juliol de 2009, 09.16 h



Es diu 'fa un any'. No 'compleix un any'.




Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.