directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 09:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSC carrega contra els 'curts de mires' que defensen les seleccions catalanes

Hereu es compara amb un atleta que remunta en els últims 100 metres

Comentaris 12  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

'Estem en un final d'etapa i us asseguro que hi haurà una sorpresa', ha assegurat el candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona, Jordi Hereu, en els dies de l'equador de la campanya s'ha comparat amb un atleta que remunta la cursa en els últims 100 metres. Hereu ho ha dit en un acte amb el món de l'esport amb propostes com un nou pavelló de gel o un carnet únic per a centres esportius municipals. Hereu ha rebut el suport del secretari d'Estat de l'Esport, Albert Soler, que ha carregat contra els 'curts de mires' que només volen que Barcelona sigui 'capital de les seleccions catalanes'.

Comparteix
   


Etiquetes
En un acte amb representants del món de les federacions i associacions esportives de la ciutat que ha tingut lloc al rocòdrom de la Foixarda, a la muntanya de Montjuïc, Hereu ha rebut el suport de Soler i també de la medallista olímpica de marxa María Vasco.

En un discurs amb moltes metàfores esportives per referir-se a la cursa electoral, el candidat socialista ha assegurat que ara toca fer un 'esprint final' per tal que la seva candidatura acabi primera el pròxim 22 de maig.. 'Estem en un final d'etapa on us asseguro que hi haurà una sorpresa', ha dit, tot comparant-se amb un 'atleta que s'ha entrenat, que ha tirat endavant, que ha viscut moments durs i etapes complicades' però que confia donar la sorpresa en els 'últims 100 metres'.

Hereu ha assegurat que està 'carregat de força, il·lusió i ambició' per afrontar aquest últim esprint. 'Hi ha molta gent que en l'etapa ha anat mirant enrere i que a vegades ens ha vist lluny, amb motxilles i carregats', ha afegit, 'però podia més l'ambició i la il·lusió' per tal d'arribar a la 'meta que és Barcelona'. El candidat socialista ha assegurat que la ciutat és la meta que 'sempre ens ha mogut' i que ell 'només s'entrena per aquesta meta'.

'Si correm, si treballem, si ens mobilitzem, Jordi Hereu arribarà abans que els altres a la meta i amb això garantirem la Barcelona del futur', ha garantit, tot assegurant que CiU està 'esgotada' amb 'només 3 mesos a la Generalitat'. En canvi, ha assegurat que 'Barcelona no està esgotada'.

Durant l'acte, el candidat socialista ha remarcat que Barcelona és 'la capital de l'esport de Catalunya i de l'Estat' i que amb els Jocs Olímpics de 1992 la ciutat 'va tocar una mica el cel'. Hereu ha apostat per seguir treballant perquè Barcelona segueixi sent una referència mundial amb esdeveniments internacionals, tot recordant la Final Four de bàsquet que es va fer al Palau Sant Jordi el cap de setmana passat i que creu que repercuteix positivament en l'esport de base, i per això el PSC vol seguir treballant en la candidatura dels Jocs Olímpics d'Hivern del 2022.

Retallades i seleccions catalanes

Per la seva banda, el secretari d'Estat de l'Esport, Albert Soler, ha advertit al sector que la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat anunciarà en els pròximes dies una rebaixa en les subvencions per a federacions esportives que serà 'dramàtica'. En aquest sentit, ha avisat que el món de l'esport no quedarà indemne de les retallades pressupostàries i que només aquelles federacions que hagin passat a una gestió econòmica més modernitzada podran aguantar el moment difícil

A més, Soler també ha carregat contra aquells 'curts de mires' que 'només volen que Barcelona sigui capital de les seleccions catalanes'. Per Soler, voler que Barcelona 'només sigui el cap i casal dels esports catalans és un error, com no voler que les seleccions espanyoles estiguin aquí'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#12
16 de maig de 2011, 16.58 h

Es una una pena, però "Solers" caragirats com l'Albert, a Catalunya 'hi han més dels que ens pensem. Per això s'ens fa tan dificil i complicat avançar en cap proiecte ni reivindicaciò, per més democrátic i just que sigui. No tots els adversaris els tenim all'a; aqui també déu nidò.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
badell fletxa girona
15 de maig de 2011, 15.31 h

amb aquests son els que va fer costat esquerra, els qué tenía qué catalanitzar, amb el qué fan i estan fen els sociates l´única cosa qué és demostra és qué varen fer president al morcilla tan sols per interessos `particulars, si estimem el país no votem mai més esquerra, catalunya no té perquè pagar als traidors


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Pantinet fletxa El Pla de Santa maria
15 de maig de 2011, 15.29 h

Anem a pams Qui es l'Albert Soler? A pert dels espanyolarros a qui més representa? A la caverna mediatica, casposa i fastigosa? Que ha fer mai per Catalunya? Al tenir un càrrec públic (que paguem entre tots) em de saber quan cobra. Tu a Madrid i oblidet dels catalans "xarnegot" Com que m'has dit curt de mires, jo et dic PALLASSO, XITXAREL·LO i POCASSOLTA. Veus la diferència? Tu menteixes, jo dic la veritat. El que més m'agrada es que perjudiques més al PSC que els independènristes. Apa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
15 de maig de 2011, 14.45 h

Jo dels sociates estalviaria energies i saliva; ja vàrem quedar ben retratats la setmana passada votant allò que els varen manar els seus amos a Madriss i, el que si es segur, es que la setmana que ve només els tornaran a votar els de sempre, per la qual cosa no val la pena perdre el temps. I, a sobre, tenen un problema: Aquest cop, a més d'haver-se quedat en pilotes davant tot déu, no han posat a l'aparador durant un any algú altre abans de les municipals; i el "producte" Hereu, ja no ve... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Pere el Digne fletxa Granollers
15 de maig de 2011, 13.44 h

No hi ha res a fer amb Espanya. Tot i això cal seguir bregant per aconseguir les nostres seleccions nacionals de tots els esports. Amb tot cal dir que en 23 anys de CiU 3 seleccions i amb sis anys de govern tripartit amn ERC administrant l'esport, 20. Ara veurem què torna a fer CiU.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Antoni Gorrias i Duran fletxa Ciutat de Mallorca
15 de maig de 2011, 13.24 h

Ciutadà Soler, jo no som espanyol, espanyol només hi duc el Document Nacional d'Antiguitat; quan fa anys navegava a vela a Mallorca, estava a les portes d'esser seleccionat; vaig deixar de fer algunes regates i resolt. Però els jugadors catalans i euskalduns si no van a les seleccions perden la llicència esportiva, i per tant la seva carrera queda estroncada.
Això d'estar a Madrit crec que l'ha contaminat, per què ?, per què han de defensar un estat que no és el seu ?, per què quan no ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Sebastià fletxa Barcelona
15 de maig de 2011, 11.25 h

Insultes i amenaces als Barcelonins? Hereu i secretari d'estat per l'esport espanyol, els 25 socialistes a Catalunya ja heu votat en contra de què Catalunya rebi els 1450 milions d'euros que no voleu pagar-nos amb excuses de mal pagador, no amenaceu més amb la vostra morositat i el vostre ofeg econòmic espanyol contra Catalunya, què ja n'estem ben farts d'aquest color. Escolteu be, Barcelona existeix desenes de segles abans què vosaltres i els Barcelonins FAREM CONTRA LA VOSTRA VOLUNTAT QU... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 26   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5 Enric Arquimbau Hervàs
15 de maig de 2011, 11.22 h

Un gran fixatge, el sr. Soler! Un altra jove "progressista" desubicat qui per ell tot comença i acaba a Espanya. I aixó figura que és ser "llarg de mires!".
Valga'm Déu, estem ben arreglats amb el Partit Socialista Conservador!

enric


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
joan fletxa Figueres
15 de maig de 2011, 10.02 h

Quina manera més absurda i gratuïta d'insultar la gent! Aquest Hereu no em sembla gaire intel.ligent, si en campanya electoral es dedica a buscar-se enemics. A mi els mal anomenats esports (en realitat: espectacles competitius) m'avorreixen mortalment, però malgrat tot sóc ferm partidari de les seleccions catalanes. I ara resulta que l'Hereu m'insulta i em diu "curt de mires" sense cap provocació prèvia. Aquest xicot no hi és tot, suposo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 27   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Francesc fletxa Sant Pol de Mar
15 de maig de 2011, 09.34 h

Hereu es curt de neurones per a montar unes olimpiades d´hivern on no hi ha neu.
No havia conegut mai un politic com ell. Es capaç de parlar durant hores i no dir res.
Socialisme pur, hahhahahhahah


Valora aquest comentari:   votar positiu 25   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.