directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 5 de maig de 2024 12:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La CUP es reivindica com 'l'alternativa d'esquerres real' a Vilafranca del Penedès

Es proposa augmentar els dos regidors que té actualment al consistori

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La CUP de Vilafranca del Penedès s'ha reivindicat aquest dissabte com l''alternativa d'esquerres real' a la ciutat. Així ho ha expressat el cap de llista de la formació, Llorenç Casanova, durant l'acte central que han celebrat a l'Auditori municipal. Casanova ha presentat alguns dels eixos principals de la candidatura com la defensa del territori, la construcció de la independència des del municipalisme o la igualtat entre ciutadans. Amb tot, l'eix transversal del programa de la CUP és la democràcia participativa que ha de garantir la 'participació ciutadana' en la política municipal. La CUP ha destacat que els darrers quatre anys han presentat '145 mocions', xifra que 'supera les de CiU i PSC junts'.
cup vilafranca
Comparteix
   


Etiquetes
Casanova ha defensat que el model de la CUP es basa en que 'l'economia està subjecte a les persones i no que les persones estan subjectes a l'economia'. Per aquest motiu, la candidatura defensa els 'drets socials' dels ciutadans i també la capacitat per generar una ocupació 'estable' i 'arrelada al territori'.

L'alcaldable de la formació ha explicat que Vilafranca i la comarca han experimentat un creixement 'molt gran' els darreres anys i que per aquest motiu cal planejar el futur del territori 'com a mecanisme de desenvolupament econòmic'. Casanova ha defensat la seva aposta per l''enoturisme' però ha dit que perquè es pugui desenvolupar cal 'preservar el territori', ja que si d'aquí uns anys 'no tenim agricultura ni vinyes no podrem parlar d'enoturisme', ha afegit.

La CUP compta actualment amb dos regidors a l'Ajuntament de Vilafranca i Casanova ha afirmat que el seu objectiu és 'seguir creixent'. Tanmateix, l'alcaldable de la formació ha expressat que el seu principal repte és aconseguir que el seu missatge 'arribi a la gent' i que els ciutadans se n'adonin que 'val la pena apostar-hi'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Matilde fletxa Mollerussa
15 de maig de 2011, 23.34 h

MENTIDERS!!! A Vilafranca ja han tastat el PA NEGRE DE LA CUP: van signar una moció de censura per donar l'alcaldia a la dreta (CiU) a mitja legislatura i no van tenir la valentia d'implicar-se a govern. Resultat: UN DESASTRE DE GOVERN A VILAFRANCA. Pressupostos congelats, actuacions dinamitades ... la feina del consistori només ha estat l'anar a passajar-se i lluir alcalde. Res de profit a mb la CUP.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Joan fletxa tapis
15 de maig de 2011, 21.53 h

Això és veritat, l'excés de vanitat i xuleria de la CUP és un error que acabaran pagant car. Tenen com una mena de complexe de superioritat moral i creuen que tenen una força ( implantació) que no tenen. NOmés 22 regidors és gairebé res. Fins que no disposin de centenars de regidors, diputats, centenars de casls...no comptaran per gaire res.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Pere el Digne fletxa Granollers
15 de maig de 2011, 13.31 h

És exagerada aquesta etiqueta. Ja és graciós que qui té tant poca força a nivell nacional (una vintena de regidories i res més, perquè no tenen cap alcaldia ni cap diputat o diputada), es puiguin considerar l'alternativa d'esquerres real! Llavors els de Si i d'ERC no són d'esquerres? Ara veurem què li passa a les municipals.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.