directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 20:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Tecnologia doble fletxa

Arrenca Cubicles, la primera sèrie en català produïda, concebuda i emesa exclusivament per Internet

Avui s'ha penjat el primer dels sis capítols-càpsula de la sèrie · Els websodis estan pensats per ser visualitzats al lloc de treball o en dispositius mòbils

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Aquest dilluns s'ha penjat a la xarxa el primer dels sis websodis de Cubicles, la primera sèrie en català nascuda, concebuda i emesa només per Internet. Produïda per Tirabol i directe!cat, Cubicles és una creació del guionista Jair Domínguez (@vedellconsagrat), qui sobre la sèrie assegura que ‘és com ens agradaria que fossin totes les coses en aquesta vida: breus, insensates i en català'. 'No pretenem fer servir la xarxa com a trampolí per accedir a altres plataformes. Creiem en un format breu, de ficció i en català. Sabem que el públic de Cubicles no està corromput per la televisió. És un públic exigent, que no està per tonteries. Ens ha semblat que la millor manera de tirar endavant un producte com Cubicles és així. Llençar-lo als lleons’, assegura Domínguez.



Comparteix
   


Etiquetes
Joan Camp, productor executiu i director de Tirabol, reflexiona que ‘la xarxa catalana porta uns quants anys entrant en el món de l'audiovisual, però en la majoria de casos els projectes s'han centrat en formats seriosos. Tot això està molt bé i és molt necessari, però encara no havíem traspassat la frontera d’elaborar un producte d’entreteniment i humor’. Camp afegeix que ‘la cultura catalana creix i evoluciona quan és capaç d'arribar al gran públic i creiem que microcapítols que es poden veure des de l’oficina -que és on molta gent es connecta a diari a internet- o el telèfon mòbil per la seva curta durada, poden ser un element d’oci audiovisual a explotar a la xarxa’.

Dirigida per Sergi Prat ha comptat amb els actors principals Txabi Franquesa, Miquel Malirach, Montse Rodríguez, Pep Payo, Xavier Pérez Esquerdo. Entre els col·laboradors hi han figurat personalitats mediàtiques com Òscar Andreu, Òscar Dalmau, Berto Romero, Francesc Ribera ‘Titot’, Maria Lapiedra o Jimmy Jump.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Anicet fletxa Badalona
16 de maig de 2011, 12.13 h

Diosxxxxx! Quina cafrada. Mola!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
16 de maig de 2011, 11.03 h

El contingut d'aquest comentari està ocult perquè ha estat considerat inapropiat pels lectors de directe!cat
Mostra'l


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.