directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 11:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Hereu recorre a la por al PP per frenar l'ascens de Trias

Adverteix que CiU obrirà la porta de Barcelona a un PP 'embogit' i 'irresponsable' en immigració

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona, Jordi Hereu, ha acusat el PP 'd'embogir' quan arriben eleccions després de les manifestacions que dirigents populars van fer a Badalona en relació amb la immigració. Hereu ha qualificat 'd'alta irresponsabilitat' els posicionaments dels populars i els ha titllat de 'partit de la discòrdia i la divisió'. Després que una enquesta el situï a dos regidors de Xavier Trias, Hereu ha avisat que el candidat de CiU és la 'porta d'entrada' del PP a l'Ajuntament i ha afegit que comença una 'setmana decisiva' en què els ciutadans hauran de triar entre un projecte 'progressista' o un pacte del 'centre-dreta'. Per Hereu, les posicions del PP ajuden a 'aclarir el panorama'.
jordi hereu
Comparteix
   


Etiquetes
Des de Sant Adrià de Besòs, Jordi Hereu ha deplorat els posicionaments del PP en matèria d'immigració i ha assegurat que són 'el partit de la discòrdia i la divisió'. Hereu creu que els populars tenen en aquesta matèria una 'retòrica irresponsable' i ha afegit que 'hi ha gent que quan arriben les eleccions embogeixen' i fan declaracions d'una 'alta irresponsabilitat'.

Hereu ha recordat que arribarà el 'dia després' de les eleccions en el qual 'els barris segueixen estant on estan' i que per això cal 'construir projecte d'integració, convivència i de futur' i no fer discursos basats en la 'discòrdia, la divisió i l'afebliment dels barris'. Per això, ha presentat el PSC com 'el partit de la millora, de l'esperança i del futur' i ha dit confiar que les ciutats metropolitanes 'no permetin les tesis de la discòrdia i d'intentar separar col·lectius pel seu origen'. 'Estic segur que no permetrem que això venci', ha dit, tot apostant per 'projectes unitaris que permetin el progrés econòmic, la cohesió socials, la integració i la millora'.

Tot i 'l'enorme equivocació' en què Hereu creu que cau el PP, també considera que 'expressen amb claredat el que són' i que això fa que 'molta gent veu amb claredat el que cal combatre'. En aquest sentit, Hereu ha dit que, a més de 'no voler' que Xavier Trias sigui alcalde, tampoc vol que Fernández Díaz sigui 'tinent d'alcalde de la meva ciutat'.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
17 de maig de 2011, 15.40 h

Hi ho esta aconseguin; fixeus-he amb la quantitat de comentaris en aquesta web que pressuposen que CIU es conchorxara amb el PP.
CIU es un partit nacionalista i encara no s´ha rebaixat mai a governar amb el PP a diferencia d´altres que si ho han fet amb el PSC-PSOE (encara que ara en reneguin) Se r nacionalista vol dir fer les accions mes adients per aconseguir la llibertat de la Patria i aquestes accions s´han de fer amb mesura i cada una al seu temps: els pagessos cullen la fruita cuant e... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
17 de maig de 2011, 13.57 h

Ell sí que fa por!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.