directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 09:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El TSJ valencià rebutja incorporar Correa, Crespo i 'El Bigotis' a la causa dels vestits de Camps

Així es podria accelerar l'audiència prèvia a la decisió d'obertura o no de judici contra el president valencià

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El jutge instructor del 'cas dels vestits' que investiga el president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, i altres dirigents del govern valencià i del PP per presumpte suborn impropi ha acordat rebutjar la incorporació a la causa dels caps de la trama 'Gürtel'. El jutge Flors no veu delicte en la participació de Rafael Correa, Pablo Crespo i Álvaro Pérez, El Bigotis, en el lliurament de regals al president Camps. Amb aquesta decisió, el TSJ podria accelerar la convocatòria de l'audiència prèvia al pronunciament de Flors sobre si Camps ha de ser jutjat davant d'un jurat popular o si bé la investigació ha de ser arxivada.

Comparteix
   


Etiquetes
El TSJ valencià ha decidit no sumar els caps de la trama 'Gürtel' a la causa dels vestits presumptament regalats al president Francisco Camps a canvi de tractes de favor en l'adjudicació de contractes públics. Segons la interlocutòria del jutge Flors feta pública aquest dilluns pel TSJ el magistrat no veu delicte en el lliurament dels regals sinó que la tipificació del delicte només recau sobre qui els rep.

Flors considera que en el moment que es van produir el fets el Codi Penal en el seu article 426 tipifica com a delicte de suborn passiu impropi únicament la conducta de les autoritats o funcionaris públics que admetin regals que li fossin oferts en consideració a la seva funció.

Segons aquest argument del jutge, El Bigotis, Correa i Crespo no seuran a la banqueta amb el president Camps, cas que Flors decideixi obrir un judici amb jurat popular per presumpte delicte de suborn passiu que hauria comès tant el cap de l'executiu valencià com el seu exvicepresident, Víctor Campos, l'exsecretari general del PP, Ricardo Costa i l'excap del gabinet de Turisme, Rafael Betoret.

En relació amb la interlocutòria, el portaveu del PSPV-PSOE a les Corts Valencianes i candidat socialista per Alacant, Ángel Luna, ha dit 'confirma la condició d'imputat de Camps per un delicte de suborn'.

Luna ha afegit 'al mateix temps, el jutge el que fa és arxivar en aquest afer la situació de Correa, Crespo i 'El Bigotis', atès que la seva situació d'imputats apareixerà amb molta més claredat en el gruix del cas Gürtel , on apareixen els delictes de finançament irregular, malversació, prevaricació, blanqueig de capitals, entre altres', ha conclòs.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
atlasac fletxa Vila-real
17 de maig de 2011, 11.36 h

Vull comentar que fà vergonya que quasi el 90% de la intel-lectualitat a abandonat als ciutadans que NO TENEN CAP ARMA FISSICA NI MENTAL per oposars´hi a la GRAN LLAU de PROPAGANDA BOTIFLERA, per abandonar o ha fet inclús l´ELISEO CLIMENT que s´ha posat de PEUS I MANS a servir a l´alta? BAIXA INTEL-LECTUALITAT, com DISFRUTA el CAMS amb la GRADIOSA MANADA DE BORREGOS QUE POT CONTAR..a lo millor em curo, i...us asseguro que tindreu....... US DONARE TREBALL (que sembla que això de treballar... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.