directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 14:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Oriol Pujol creu que el PSC dóna per perduda l'alcaldia de Barcelona

El portaveu de CiU respon a Montilla que el Govern farà les retallades amb 'criteri' i li recrimina la manca de suport socialista a la votació del fons de competitivitat

Comentaris 9  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El secretari general adjunt de CDC i portaveu del grup parlamentari de CiU, Oriol Pujol, considera que el PSC ja ha donat per perdudes les eleccions a la ciutat de Barcelona i, per aquesta raó, envia els seus dirigents a fer campanya pel territori. Amb aquesta afirmació, Pujol s'ha referit a la irrupció en campanya de l'expresident de la Generalitat, José Montilla, aquest diumenge a Deltebre (Baix Ebre), on va criticar les retallades del Govern. El dirigent convergent ha assegurat que el Govern aplica els ajustos 'amb criteri' i amb voluntat de 'salvaguardar' salut, educació i benestar social, tot recriminant a Montilla que no instés al PSC a votar a favor del pagament del fons de competitivitat.
oriol pujol, parlament, ciu, convergència
Comparteix
   


Etiquetes
'Fins ara al PSC li ha passat quelcom sospitós. Han abocat totes les seves energies i espais mediàtics a quelcom que ells consideren bastant perdut, que ho tenen trontollant, que és la ciutat de Barcelona. En la mesura que creuen que el canvi és molt inevitable, altres dirigents socialistes s'han dedicat a fer campanya en altres fronts i altres contrades', ha declarat el dirigent de CiU des del Perelló (Baix Ebre), tot recordant els esforços dels socialistes per mantenir el 'bastió' de la capital del país 'on fa 32 anys que governen'.

Pujol, que aquest dilluns s'ha desplaçat fins al Perelló (Baix Ebre) i altres municipis de les Terres de l'Ebre per donar suport a les candidatures convergents locals, també s'ha referit al conflicte per les retallades socials empreses tot responent a Montilla -qui va demanar a Mas que deixés fora dels ajustos salut i educació- que el Govern les aplica amb 'criteri', amb l'objectiu de 'salvaguardar salut, educació i benestar i família'.

Al marge d'aquest argument, el president del grup parlamentari de CiU ha tornat a recriminar al mateix expresident que no hagués reclamat als diputats del PSC al Congrés el seu vot favorable en la votació del fons de competitivitat. 'Hauria estat bé que el senyor Montilla hagués estat capaç, lluny de fer política excessivament tàctica, que els socialistes que haguessin estat a l'alçada de defensar els interessos de Catalunya. Quan havia de xerrar, no ho va fer, perquè els diputats del PSC votessin a favor de cobrar els diners que l'Estat ens deu i no paga. Va callar. Per què intervé ara en campanya?', ha tancat.

Acompanyant el candidat convergent a l'alcaldia del Perelló, Jordi Curto, ha visitat diversos comerços del Perelló demanant el vot per la candidatura de CiU. 'És un exemple per passar pàgina de processos que no tenien més lògica que fer fora CiU amb bipartits i tripartits, el resultat dels quals ha suposat perdre quatre anys', ha dit, en referència a l'acord entre PSC i ERC al municipi que va deixar els convergents a l'oposició després de setze anys al govern.

Curto, per la seva banda, s'ha mostrat confiat en 'recuperar la majoria absoluta' i ha apuntat que la seva aposta programàtica passa per la promoció econòmica, la dinamització turística i l'ampliació del polígon industrial de la població, així com garantir els 'recursos bàsics' a tots els veïns de la població.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#9
Ivan fletxa Avinyó
17 de maig de 2011, 19.38 h

#8 Home, en Churchill, què havia de dir si era de dretes? Que jo sàpiga, la crisi mundial que patim tots (bé, alguns no) no l'ha provocada precisament les polítiques socialistes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
17 de maig de 2011, 18.54 h

#7 El que és ideològic és el repart de la misseria que comporta el socialisme.

Ja ho deia Winston Churchil fa més de 70 anys:

"El socialisme és la filosofia del fracàs, el credo de la ignorància y la prèdica de l'enveja. La seva virtut inherent és la distribució igualitària de la misèria"

El que fa pensar que les retallades son la consequencia del malbaratament dut a terme pel tripartit, que ha deixat en herencia una Generalitat en fallida i ho ha fet a conciencia en saber que an... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Ivan fletxa Avinyó
17 de maig de 2011, 18.43 h

#6 1.Està publicat al DOGC. T'ho he de buscar o estàs capacitat per fer-ho tu solet?

2.En quant a les subvencions dels iots, lamentable, què més vols que digui?

3.I sí, seguiré criticant les retallades, perquè no es fan per austeritat si no per ideologia, ja sabem el que penseu els de dretes de la cosa pública.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
17 de maig de 2011, 18.15 h

#4 Si, aixó és com el montre del llac Ness, se'n parla, però encara ningú l'ha vist.

El que si hem vist son les subvencions a la compra de iots de luxe per part del tripartit pocs dies avants d'haver de plegar :

http://politica.e-noticies.cat/el-tripartit-va-subvencionar-la-compra-de-iots-de-luxe-53178.html#ini_comen

I encara teniu els sants collons de criticar que treguin l'impost de successions i la imprescindible austeritat per tapar tots els inmensos forats que heu deixat els del tri... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Ivan fletxa Avinyó
17 de maig de 2011, 11.50 h

Per cert, ningú discuteix que les retallades s'estan fent amb criteri. Amb criteri de carregar-se l'educació i la sanitat públiques, és clar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Ivan fletxa Avinyó
17 de maig de 2011, 11.30 h

#3 Per cert, i sortint-nos una mica del tema, què et sembla la pujada considerable dels sous d'alts càrrecs de l'Administració convergent? No eres tú el que et queixaves d'aquestes coses quan governava el tripartit?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
17 de maig de 2011, 11.16 h

#2 Si, aquesta era la estratègia tripartita d'ERC, que CiU es dissolgués com un terró de sucre.

Ara per ara, els que s'estan dissolguen com un terrò de sucre son ERC i els seus "sòcis estratègics" de la sucursal del P$OE a Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Ivan fletxa Avinyó
17 de maig de 2011, 10.52 h

#1 I la segona millor notícia seria la desaparició de CIU


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
17 de maig de 2011, 10.29 h

La millor noticia per la Nació catalana seria que el P$OE perdés totes les alcaldies de Catalunya.

Deixat de mandangues, Oriol, el P$C no existeix.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.