directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 06:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ni PP ni CiU s'han pronunciat encara sobre la petició d'una entitat d'aïllar PxC a l'Hospitalet

Unes altres nou candidatures, entre elles el PSC, ICV-EUiA, ERC i C's, s'han compromès amb Unitat contra el Racisme i el Feixisme a no usar la immigració amb fins electoralistes

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La gran majoria de candidatures que concorren a les eleccions municipals de l'Hospitalet del proper diumenge ja s'han adherit a la proposta de Unitat contra el Racisme i el Feixisme, que els va demanar per carta a l'inici de la campanya que no utilitzessin amb fins electorals la immigració i que aïllessin PxC, segons ha informat l'entitat. Només el PP i CiU no s'han sumat encara a una iniciativa que ja compta amb el suport del PSC, que ara té majoria absoluta, ICV-EUiA, ERC, C's, la CUP i cinc grups més. 'No volem tancar cap porta i animem a que CiU i el PP també se sumin', ha declarat un portaveu de l'entitat, Roger Molinas. En aquesta ciutat es presenten PxC i un altre grup antiimmigració.
immigració
Comparteix
   


Etiquetes
'Vam enviar una carta a dotze candidatures demanant-los que no usessin la xenofòbia durant la campanya electoral i que durant tota la legislatura no presentessin cap moció de caire racista', ha recordat Molinas.

La van fer arribar, de fet, a totes les candidatures menys Plataforma per Catalunya, que espera donar la campanada el proper diumenge entrant al consistori de la segona ciutat de Catalunya, i Identitat Catalana, una nova formació independentista que també es presenta a l'Hospitalet, nega que sigui català 'qui viu i treballa a Catalunya' i carrega contra els immigrants de confessió musulmana o d'origen llatinoamericà perquè, diu, 'danyen els pilars de la catalanitat'.

D'aquesta dotzena de formacions, s'han adherit a la carta totes menys el PP, CiU i, també, i Escons en Blanc, que no ha respost, ha indicat Molinas. Entre els adherits, a banda del PSC, que té una majoria absoluta de 17 de 27 regidors a l'actual consistori, d'ICV-EUiA, que en té dos, i ERC i Ciutadans, que no en tenen cap, figuren també Units per l'Hospitalet, que és la candidatura conjunta de Solidaritat i Reagrupament, la CUP, els Verds i el Partit Pirata.

'Animem a que tots se sumin' a la petició, diu un portaveu de l'entitat
'No sabem per quin motiu' el PP i CiU no han dit res, ha lamentat Molina. Ara, el PP és el segon grup al municipi amb cinc regidors. CiU en té tres. Aquests grups i el socialista van ser els que, en el ple del desembre passat, van donar suport a la moció que va impulsar l'alcaldessa de la ciutat, Núria Marín (PSC), per demanar que els Ajuntaments puguin vetar l'arrelament i el reagrupament familiar als nouvinguts incívics. Només s'hi van oposar els ecosocialistes. El PP, a més, va impulsar el juny passat la prohibició del burca i el nicab en edificis municipals, que fou aprovada amb el suport del PSC i de CiU.

'Animem a què aquests partits se sumin' a la proposta d'aïllar Plataforma per Catalunya, ha dit Molinas. 'Esperem que (les dues formacions) no hagin respost per descuit i que a vagin entrant en el nostre discurs, sobretot el PSC, poc a poc CiU, i esperem que algun dia també el Partit Popular', ha afegit.

PxC fa campanya a una ciutat amb molta immigració
Unitat contra el Racisme i el Feixisme és una entitat d'àmbit català, i la seva branca a l'Hospitalet de Llobregat es va començar a gestar el novembre passat, quan Plataforma per Catalunya va organitzar un míting amb Josep Anglada a la Farga, un espai de congressos de la ciutat.

A l'Hospitalet viuen pels volts d'un 15% de tots els colombians, els equatorians o els peruans que habiten a Catalunya, que es concentren especialment als barris del nord de la ciutat. PxC va aconseguir n aquesta urbs el seu millor resultat a l'àrea metropolitana el passat 28-N.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
17 de maig de 2011, 23.01 h

#7 Totalment d'acord en que aquesta crisi esta orquestrada per la banca, de les classes riques no podria dir el mateix en general, esta clar que aixo fa anys que esta organitzat i els hi ha sortit molt i molt be. Pero tambe la globalitzacio es part d'aquest pla maquiavelic, el fet de fer-nos perdre l'identitat i masssificar-nos en ramats. La inmigracio es una altra estrategia, gent diluexi, que faci nosa, que molesti. Es veritat que a nivell individual aquesta gent no en te la culpa, ans al co... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Pau fletxa Barcelona
17 de maig de 2011, 13.55 h

No veieu que el problema no són els immigrats sinó els banquers i les classes governants? Qui ens està retallant la sanitat i l'educació? qui desona a les familes catalanes de casa seva ? doncs són les classes altes mitjançant el poder polític.
Els immigrants aquí són els últims micos. Em sorpren com d'estupids podem arribar a ser els catalans, ens enganyen com a ximples per a que no reaccionem contre qui a creat la crisi!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
17 de maig de 2011, 13.46 h

#4 Si no paren d'arribar immigrants l'estat propi no el tindrem mai, i d'això l'estat espanyol també se n'aprofita.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
joan fletxa Figueres
17 de maig de 2011, 13.23 h

El PP i CiU coincideixen massa sovint per al meu gust.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Carles fletxa Barcelona
17 de maig de 2011, 12.58 h

El que no s'enten és que ningú denunciï que ni Anglada, ni PP, ni cap instància local pot fer absolutament RES contra la immigració...

Això només es regula amb un ESTAT PROPI


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
17 de maig de 2011, 12.36 h

Cualsevol que doni suporta a PxC, no només és un racista, si no que no té cap dret a anomenar-se català.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
17 de maig de 2011, 09.03 h

A l'Hospitalet hi ha moltíssima immigració, hi ha barris on els autòctons (ja no dic catalans) són minoria, i alguns partits diuen que encara cal que vinguin més immigrants... PxC en alguns pobles tenen un discurs exagerat, però a l'Hospitalet crec que té molt de sentit que hi hagi un partit que digui que d'immigració ja n'hi ha prou.
No crec que es pugui rebatre el fet que a mesura que van arribant més i més i més immigrants la catalanitat és va diluint i fonent. A l'Hospitalet hi ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
borinot fletxa barcelona
17 de maig de 2011, 08.37 h

Aquesta entitat, Unitat contra el Racisme i el Feixisme, està fent campanya per PxC. Està comprova arreu d'Europa, que els partits d'extrema dreta, quan se li dóna importància, quan es fan campanyes en contra perquè no entrin al parlament o ajuntaments, és quan aconsegueix els millors resultats.

Als votants els hi agrada que els partits tradicionals estiguin en contra del partit racista, perquè això els motiva més a votar en contra dels partits tradicionals.

No n'aprendran mai.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.