directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 17 de juny de 2024 20:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'oposició torna a exigir la dimissió de Francisco Camps

Després de saber-se que hi ha indicis de delicte contra el president valencià

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El secretari general del PSPV, Jorge Alarte, ha tornat a exigir aquest dilluns la dimissió del president de la Generalitat valenciana, el popular Francisco Camps, després que el TSJV ha trobat indicis de delicte en Camps i ha decidit mantenir la causa oberta per un suposat delicte de suborn. Alarte ha anunciat que sol·licitaran una compareixença urgent de Camps a les Corts, on li exigiran responsabilitats. Per Alarte, Camps 'ha mentit a tots els valencians i valencianes', i creu que la seva continuïtat al capdavant de la Generalitat crea una 'crisi institucional sense referents'. El líder dels socialistes valencians ha fet una crida a Rajoy per tal que suspengui la militància de Camps i n'exigeixi la dimissió, i ha demanat al líder del PP espanyol que expliqui a la ciutadania 'perquè segueix protegint Camps i la resta de membres de la trama corrupta'.
francisco camps
Comparteix
   

Segons Alarte, Camps 'hauria de presentar la seva dimissió immediatament i convocar una sessió de les corts per triar un nou president o presidenta de la Generalitat'. El socialista també ha carregat contra Mariano Rajoy, a qui ha acusat de ser el 'màxim responsable' que Camps continuï al seu càrrec, i ha fet una crida als votants del PP per tal que canviïn el seu vot als propers comicis per tal de sumar-se a la 'regeneració democràtica' del País Valencià.

La resta de formacions valencianes també s'han pronunciat contra la continuïtat de Camps al capdavant de la Generalitat. Enric Morera, secretari general del Bloc, ha recordat que Camps ha mentit reiteradament a la població, i ha lamentat haver de viure una situació on el president del poble valencià ha de donar explicacions davant la justícia.

Des d'Iniciativa del Poble Valencià han lamentat la mala imatge que dóna Camps de les institucions valencianes, i han demanat la seva dimissió, ja que creuen que 'és millor jutjar un ex-president' que no pas al president encara en el seu càrrec.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Ja hi ha llocs que no volen mallorquins al barri ni llatinoamericans a la casa

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.