directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 12:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Trias defensa que només CiU pot fer de Barcelona 'la capital de Catalunya i de la catalanitat'

L'alcaldable de CiU apel·la al seu paper a Salut per demostrar que no és 'la dreta penosa i lamentable'

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El candidat de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha fet aquest dimarts a la tarda el seu míting a Gràcia, on ha volgut defensar que ell serà 'l'alcalde del progrés'. Trias ha volgut carregar així contra els que atien el missatge 'de la por contra CiU' negant que ell sigui 'la dreta penosa i lamentable' que alguns li atribueixen ser. Ha volgut advertir que CiU 'no vol anar de la mà' d'aquells que fan servir aquest estil de política 'intolerable'. En aquest sentit, Trias ha volgut apel·lar a la seva carrera política al capdavant del departament de Salut de la Generalitat per defensar el seu model 'progressista'. 'Què he fet jo amb la sanitat? He fet polítiques de dretes? No! Doncs s'ha de ser seriós', ha dit arrencant els aplaudiments dels assistents.Trias ha conclòs que, a Barcelona, CiU és l'únic partit que pot fer de la ciutat 'la capital de Catalunya i de la catalanitat' i ha reivindicat que si és escollit alcalde portarà 'progrés social i econòmic'.
xavier trias, ciu, cdc, convergència, barcelona
Comparteix
   


Etiquetes
Amb unes 200 persones de públic i omplint el local de l'Associació Catalana d'Integració i Desenvolupament Humà ubicat a Gràcia, Xavier Trias ha tret de dins les rèpliques que portava dies guardant-se, sobretot després de les declaracions que PSC i PPC han fet en els seus actes. I és que el convergent s'ha cansat que els socialistes els acusen de ser massa conservadors i tenir un pacte tancar amb uns populars que tenen un discurs que rebutja Trias. 'No fem por, no som una dreta penosa i lamentable. No ho hem segut mai', ha sentenciat, tot afegint que els socialistes 'enganyen a la gent i expliquen coses que son mentida'.

Abans, però, ha volgut alertar que CiU no està disposada a pactar un govern municipal amb un PSC que manté un estil que no li agrada, i amb un PPC que explica que 'els immigrants ens porten malalties'. 'No volem anar de la mà de ningú d'aquests. Volem governar sols. Perquè si governes acompanyat de segons qui no vas be', ha argumentat. Segons Trias el panorama polític no és gaire bo al costat socialista i popular i 'hi ha qui s'equivoquen d'estil, tenen formes grolleres, un estil lamentable, que els farà perdre molts vots, i altres diuen coses intolerables'.

Per últim, s'ha referit també a l'actitud del tripartit davant els ajustos de la Generalitat. I és que pel candidat de CiU, han estat ells els que 'han posat la Generalitat en una situació de drama' i això 'sí que és de gran irresponsabilitat i atempta contra les polítiques socials, perquè per fer polítiques socials es necessita actuar amb rigor'.

A la porta del local, una desena de persones amb pancartes de la CNT l'esperaven carregant contra les retallades, les subcontractacions dels departaments de la Generalitat i cridant consignes contra el PSC, el PP, CiU i fins i tot contra 'la promoció de la informàtica que crea acomiadaments'. Tot i ser només deu persones, els Mossos han preferit evitar l'enfrontament directe amb Trias i han fet que l'alcaldable de CiU sortís per una porta diferent a la que els manifestants l'esperaven.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
mario fletxa bcn
19 de maig de 2011, 09.45 h

#7 No és això, no canviem el missatge, Portabella no ha dit res que faci pensar el que farà, això és el que voldrien els CIUS per desqualificar-lo i poder pactar ja obertament amb el PP, cosa que ja està fent des del primer dia. Es CIU que s'ha de mullar i tampoc ho diu mai, ho veureu després de les eleccions però la línia és clara. Joanot, ja tornarem a parlar, si tinc raó , m'agradaria que rectifiquessis públicament. Si Portabella torna a refer un tripartit ( et recordo que els 4 ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Joanot fletxa Barcelona
18 de maig de 2011, 20.39 h

#6 no manipulis! Si el tripartit suma, tornarà a haver-hi com a alcalde un espanyolista del PSC-PSOE com l'Hereu!! A més, en Trias ja ha dit que vol governar en solitari, sense el PP. No hi ha dret que alguns d'ERC volgueu tornar a fer un tripartit!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
18 de maig de 2011, 19.43 h

I en Portabella segueix dient que si amb la llista més votada no es posen d' acord passen a la següent opció ( en el supòsit que li plantejaven era cyu ). La pregunta capital és que farà cyu amb el pp i la resposta es clara : pactar-hi . Al parlament on la camacho ja no ataca cyu, a amadrit on el pp vota pel finançament quan ja no implica es i al cap i casal. Llegiu lavanguardia i està massa clar. ( i català)


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
18 de maig de 2011, 19.40 h

sobre vilaweb : sembla el web de cyu en campanya, avui sortien 6 notícies seguides de cyu... i cap d' Esquerra..i 2 de les cup. A en Portabella li va dir que si guanyava el psc , que? i ell sempre diu el mateix que la primera opció PER PARLAR; serà la llista + votada. El titular de vilaweb és clarament manipulador. Però el partal encara no ha paït que el fotessin fora de catradio fa 1 any.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Joanot fletxa Barcelona
18 de maig de 2011, 17.07 h

Del Vilaweb d'aquesta setmana: "Esquerra, que integra la coalició Unitat per Barcelona, ha sorprès tothom donant entenent que, si el tripartit sumava, podria tornar a fer batlle Jordi Hereu, encara que fos el perdedor. " De debò us arriscareu a votar per en Portabella sabent que pot tornar a fer batlle un espanyolista del PSC com l'Hereu?? No cal un canvi?? Ja em direu com en Portabella i ERC podria fer Barcelona "capital de la catalanitat" si, com han dit i repetit en campanya, no descarten... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
18 de maig de 2011, 14.48 h

El Sr. Trias s'ha equivocat en la seva afirmació. CiU no és l'únic partit que fer de Barcelona la capital de Catalunya i de la Catalanitat; és l'únic partit amb possibilitats de guanyar les eleccions municipals que pot fer-ho.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
JOANET D' HORTA fletxa Barcelona
18 de maig de 2011, 13.37 h

Un partit que es desfà en elogis al pp ( escolteu podcast del delegat DE LA GENE a madrit Jordi casas ), que va pactar 8 anys amb el pp refusant esquerra i que ara NO VOL DIR NO A PACTAR DE NOU AMB EL PP. ... i un pp a qui els mitjans afins a cyu ( = godó ) li perdones les campanyes d' insults i boicots com si res... Trias : si no et colla en Portabella faràs de mamporrer del pp!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
mario fletxa bcn
18 de maig de 2011, 10.34 h

Sr. TRIES no solament CIU pot fer de Barcelona la capital de la catalanitat i de Catalunya i vostè ho sap, no tornin a la demagògia de sempre , els asseguro que ERC o Unitat per Barcelona en tenen tots els mèrits, per convicció i devoció, no depen de ningú i només són per CATALUNYA. Visca Catalunya lliure, Visca la TERRA !


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.