directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 01:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mas veu possible que CiU guanyi les eleccions municipals a Catalunya per primera vegada en 32 anys

Assegura que poden donar la sorpresa a Lleida amb l'alcadable Joan Ramon Zaballos

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president de CiU, Artur Mas, es mostra confiat que la federació nacionalista podria guanyar les eleccions municipals a Catalunya per primera vegada en 32 anys, si els electors mantenen el suport que els van donar als comicis al Parlament. En l'acte central de campanya a Lleida, en què també ha participat el secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, Mas ha dit que l'alcaldable Joan Ramon Zaballos 'no té res perdut' tot i la fortalesa de Ros i que el seu principal adversari no és el candidat socialista sinó que la gent 'es quedi a casa'. Mas també ha carregat contra els socialistes a qui ha acusat 'd'amagar' els seus dirigents.
artur mas
Comparteix
   


Etiquetes
En la seva intervenció el cap de llista de CiU a Lleida, Joan Ramon Zaballos, ha afirmat que CiU és 'l’únic partit garantia de govern amb responsabilitat a Lleida, que treballa en equip i rebutja els personalismes per tirar endavant la ciutat entre tots davant una situació difícil com l’actual'. Així ho ha afirmat en l’acte central de la campanya electoral de CiU a Lleida, celebrat a l’Auditori de l’Edifici Transfronterer del Campus de Cappont de la UdL, en el que ha estat acompanyat pel president de la Generalitat i de CiU, Artur Mas, i el portaveu de CiU al Congrés i secretari general de la Federació, Josep Antoni Duran i Lleida, i al qual han assistit més de 600 persones, omplint a vessar l’aforament de la sala, cosa que ha obligat a instal·lar una televisió al vestíbul per a que tothom pogués veure l'acte.
 
Zaballos ha subratllat que CiU serà 'decisiva i imprescindible' a la Paeria partir del dia 22 de maig per cercar els consensos necessaris i sortir de l’actual situació econòmica. 'S’haurà de fer una política de present i de realitats, de tocar de peus a terra. I també haurem de fer una política d’austeritat i transparència tal com ho requereix la situació. Això els de CIU ho sabem molt bé  i els altres encara que ho amaguin fins el darrer moment fent una demagògia de manual, també', ha assenyalat l’alcaldable nacionalista.

'La festa s’ha acabat i ara toca passar per caixa per pagar la factura. Per tant ara ens tocarà ser més prudents a l’hora d’organitzar més festes de cara al futur. Hem d’aprendre dels errors comesos i prendre les mesures oportunes perquè no es tornin a produir. En aquest sentit la millor garantia de saber prendre aquestes mesures és la gent de CiU', ha afegit Zaballos.
 



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.