directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 22:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC assegura que les acusacions són falses i Portabella només cobra el sou de regidor

Lamenten les 'informacions difamatòries' emeses per SI, que fa una política 'mesquina i ignorant'

Comentaris 48  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

Davant de les 'informacions falses i difamatòries' de Solidaritat Catalana contra Jordi Portabella, la Federació de Barcelona d'Esquerra Republicana ha emès un comunicat on s'assegura que el líder d'Unitat per Barcelona només cobra un sou 'on hi ha incorporats els complements', i on s'aclareix que 'cap membre de l'Ajuntament cobra per assistir als organismes de caire municipal'. Així mateix, Oriol Amorós assegura al comunicat que 'l'estimació feta per SI sobre les remuneracions dels regidors són falses', sense aclarir quin ha estat el sou de Jordi Portabella aquests darrers anys.
jordi portabella, efe, erc, barcelona, unitat per barcelona
Comparteix
   


Etiquetes
El comunicat d'ERC assegura que els sous dels regidors són publicats al web de l'Ajuntament, i afegeix que no hi ha opacitat perquè 'tots els regidors fan declaració de béns a l’inici de cada mandat i és d’obligat compliment'. A més, des d'ERC recorden que 'tots els regidors de l’Ajuntament de Barcelona es van congelar i rebaixar després el sou fins a un 15% davant la crisi econòmica i el pla d’austeritat', i posen d'exemple el cas de la Fira, on 'cap representant privat ni cap públic rep remuneració directa ni en forma de dieta ni de cap altre tipus ja que només els càrrecs privats i professionals de la Fira cobren un sou'.

Des de la Federació de Barcelona recorden que Esquerra està a l’oposició i que és 'insòlit' que es pugui acusar d’acumulació de càrrecs els regidors que, voluntàriament, van decidir deixar d’estar al govern de la ciutat havent pogut continuar a govern.

Al seu comunicat, Amorós reprova aquesta manera de fer política 'mesquina i ignorant' de SI, de la qual ja havia estat advertit per membres de Solidaritat abans de l’inici de la campanya. A més afegeix que Esquerra 'emprendrà mesures legals si les afirmacions de Solidaritat es poden considerar en ferm'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#48
19 de maig de 2011, 10.43 h

#47 Si noi si, i despres et despertes...
Visca Catalunya Lliure||*||


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
Manel fletxa Barcelona
19 de maig de 2011, 03.09 h

I per demostrar que són tan honrats, no publicaran res de res de res de res

N'hi ha un bon grapat acampats a Plaça de Catalunya, cansats de vividors com aquest... però ERC encara té els collons de culpar els que es queixen.
Visca la regeneració democràtica!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
19 de maig de 2011, 00.09 h

#40 Es inutil, estan tant acostumats a la mentida i l'insult que quan a la fi hi ha un grup de gent dient veritats a sobre els critiquin i els hi tiren pedres.
En lloc d'aprendre dels darrers resultats i tenir.ne una miqueta d'humilitat i mirar de fer canvis per recuperar els milers de decebuts del seu partit, continuant fent i dient barbaritats i criticant tot allo que els hi toqui el que creuen es de la seva propietat. No tenen la patent de la independencia i no ho estan fent (ja fa molt de t... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
Dani fletxa Cerdanyola
18 de maig de 2011, 23.52 h

Si cobren dels diners públics, és de lògica elemental que els seus salaris siguin públics, no trobeu? Jo no estic a favor de cap partit (més aviat en contra de tots) però, si el senyor Portabella ha estat difamat, el més lògic seria que aportés proves de tal difamació i de la seva innocència, com per exemple (i seria ben fàcil), els ingressos que li genera la seva "vida per a la ciutat" (política).


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
Marta fletxa Barcelona
18 de maig de 2011, 22.24 h

No volen dir el que cobren, ni aclarir els temes i pretenen que els votem.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
Pere fletxa Barcelona
18 de maig de 2011, 19.21 h

A la plana web posen xifres genèriques, qui ha de donar la informació és cada polític que ademès tenen càrrecs a d'altres administracions( per exemple consell comarcal) pels que sí, poden cobrar dietes.Demanar transparència no presuposa que ningú sigui dolent, ni per descomptat tampoc és dolent al que se li demana transparància. Però queda molt malament amagar el cap sota l'ala.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
18 de maig de 2011, 19.16 h

MIRA BURRET MOURINHOSOLITARI, POSEL AL GUGUEL " SOUS REGIDORS AJUNTAMENT DE BARCELONA" I ET SURT TOT, TOT I TOT...
[PDF] Òrgans superiors i alts càrrecs de l'Administració de l'Ajuntament ...Format del fitxer: PDF/Adobe Acrobat Alts càrrecs. Sou (*). El/La Gerent municipal, gerents de sector i ... Tinents d 'alcalde, presidents de comissió, regidor portaveu del govern .".pdf podreu veure els sous dels assessors i tot... ara que si del que es tracta és de calumniar. Et recordo que per llei... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
Víctor fletxa Bcn.
18 de maig de 2011, 17.21 h

SI benvinguts al sistema. Ja sou com qualsevol altre partit. La qüestió és tenir "menjadora" i "poltrona" i cal llençar merda als qui poden ocupar el mateix lloc en l'espectre polític i son competidors directes en el "mercat" electoral. Molt bona demostració de que SI també prima "el partit" en lloc del País. Si la vostra prioritat fos el País l'últim que s'hauria de fer és malmetre "l'ecosistema independentista" i, si més no, també posar en evidència als que han espoliat sistemà... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
Pere fletxa Barcelona
18 de maig de 2011, 16.33 h

Demanar transparència, no és atacar ningú.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
Pepet fletxa Barcelona
18 de maig de 2011, 16.27 h

Sincerament n'estic fins als ous de veure Solidaritat dia sí i dia també atacant ERC, Reagrupament, DC i qualsevol altra opció independentista que no sigui la seva. Una obsessió malaltissa.

I em comença a fer pudor de socarrim no llegir-los mai cap crítica ni a n'Hereu, ni a en Trias, ni a en Fernández Díaz, ni a en Gomà...

És que ja han vençut a les forces espanyolistes i unionistes que no cal combatre-les i l'únic que queda és intentar ensorrar altres independentistes?

Sincera... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 15
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.