directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 13:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Artur Mas: 'No deixeu els ajuntaments en mans dels partits que no saben defensar els interessos del país'

El president critica que els socialistes defensin l'estat del benestar però hagin volgut aturar la convocatòria de professors

Comentaris 9  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El president de la Generalitat i president de CiU, Artur Mas, ha demanat als ciutadans que quan vagin a votar el pròxim diumenge no facin confiança als partits que 'no saben defensar els interessos del país'. Segons Mas, CiU és 'gairebé l'únic partit' que en aquests moments 'pot actuar amb responsabilitat i sentit de país'. En un acte de suport al candidat a Palamós, Kelo Martí, Mas ha criticat també als socialistes per defensar l'estat benestar però, en canvi, posar traves a Madrid a la creació de les 1.245 places de professor. El president s'ha mostrat convençut que diumenge 'una majoria silenciosa' sortirà al carrer 'no només per aixecar pancartes' sinó per anar a votar a CiU.
artur mas, ciu, convergència
Comparteix
   


Etiquetes
El president del Govern i líder de CiU, Artur Mas, ha estat aquest dimecres a Palamós per fer costat al candidat, Kelo Martí. En un dinar amb militants, el president ha animat els assistents a aprofitar el temps que queda fins el dia de les eleccions per tal que convencin a la gent perquè, quan vagin a votar, 'no deixin els ajuntament en mans dels partits que no saben defensar els interessos del país'.

Mas ha carregat contra els partits que, segons ha dit, s'han dedicat a practicar 'la demagògia i l'hipocresia' i ha dit que, davant la situació de dèficit actual, cal 'enfrontar la realitat encara que no l'haguem creat'. El líder de CiU també ha dit que el partit és 'gairebé l'únic' que en aquest context de crisi i endeutament 'pot actuar amb responsabilitat i sentit de país'.

El recurs que el PSOE va interposar davant del tribunals per evitar la creació de 1.245 places de professor - un recurs que finalment l'Estat ha retirat- és per a Mas un dels exemples de la no defensa del país que practiquen els socialistes. 'Qui volia impedir la creació d'aquestes places?'- s'ha preguntat- 'Doncs els socialistes que són els que després tant defensen l'estat del benestar i l'escola pública', ha critica Mas.

Per això, el president ha fet una crida a la 'responsabilitat' i ha dit que el diumenge hi ha una 'oportunitat per completar el projecte d'un Govern que vol ser seriós i responsable'. Per Mas, si CiU té una victòria rotunda el 22-M voldrà dir que 'no hi haurà confrontació amb el Govern sinó una ajuda lleial per part dels ajuntaments que remaran en la mateixa direcció'. Per això, el missatge de Mas ha estat clar: ''No deixeu els ajuntaments en mans dels partits que no saben defensar els interessos del país', ha demanat.

A més, el líder de CiU ha afirmat que si CiU guanya, significarà que 'la majoria silenciosa que sap què vol dir treballar cada dia' ha sortit al carrer 'no només per aguantar una pancarta' sinó per anar a les urnes a votar CiU. Mas ha criticat així de nou l'actitud dels partits que van donar suport a la manifestació en contra de les retallades del passat dissabte a Barcelona.

El candidat a Palamós s'abaixarà el sou a la meitat

En clau local, Mas ha agraït al candidat, Kelo Martí, que s'hagi posat al capdavant d'un projecte que, segons ha reconegut el propi Mas, ha passat per 'moment difícils' (ara fa vuit anys que governa PSC) i ha pronosticat una victòria de CiU el pròxim diumenge.

El candidat, Kelo Martí, ha promès abaixar-se el sou a la meitat si és alcalde i també reduir un 20% el salari als regidors per destinar aquests diners a acció social. Martí ha demanat al president que sigui conscient que a l'Hospital de Palamós fa temps que s'està estalviant i que des de la gerència 's'han fet els deures' i, per tant, ha demanat que sigui 'sensible' a l'hora d'aplicar els ajustos pressupostaris en centre eficients com el de Palamós, ha dit.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#9
19 de maig de 2011, 11.36 h

Al meu comentari anterior, m'he deixat de dir que: Es veu que polir-se, vendre com els "manteros" un estatut a ecspana a cap preu, només a canvi de rebre la poltrona de la generalitat que tant sed els fa als convergents, se'n diu treballar pel país.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Francesc fletxa Girona
19 de maig de 2011, 11.30 h

Fa temps que ha deixat d'interesar-me el govern regional català i els que en viuen. Vull un Govern Nacional Català. I sense el vistiplau dels espanyols.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
19 de maig de 2011, 10.42 h

Quin fantasme que és aquest paio !!!. És tan borinot i il·lús, que fins i tot es creu les seves mentides. Precisament un paio que ni ell ni el seu soci de l'Aragó, mai no han fet res pel país.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
mario fletxa bcn
19 de maig de 2011, 10.41 h

maaaaaaasssssssssss no facis demagògia, ja saben que en saps molt, però ja cansa. Governa d'una punyetera vegada com ens mereixem, però això ja ho veurem més endavant.
CALLA


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Lluís fletxa Monistrol de Montserrat
19 de maig de 2011, 10.07 h

Deu ser que mentre parlen es veuen al mirall.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
borinot fletxa barcelona
19 de maig de 2011, 08.45 h

Heus aquí un candidat que demana que no el votin. No pateixi, no ho farem. Redordem perfectament l'altra traïció que va fer amb el pactre secret de la Moncloa per rebaixar l'estatut.
A qualsevol Estat vostè estaria a la presó


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
àngels fletxa barcelones
19 de maig de 2011, 08.43 h

començant x tú, oi?
ja q jo sempre he votat x el meu pais INDEPENDENCIA
Quan arrivarà d'una vegada,..... q no veieu q no hi ha res + q fer amb l'espanya casposa?
De reull vaig enveijant els escocessos....


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Júlia fletxa Sabadell
19 de maig de 2011, 08.07 h

Gràcies senyor Mas, per avisar-nos que no em de deixar cap ajuntament en mans de CIU.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Red barón fletxa Viladecavalls
19 de maig de 2011, 07.22 h

Tu el primer


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.