directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 08:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Puigcercós acusa al PSC de ser una 'esquerra sucursal' de l'espanyola, que 'no ha fet mai justícia amb Catalunya'

'Jo ho diré amb majúscules allà on faci falta, em dedico a fer política, perquè és l'única cosa que podem fer gent com jo', reivindica Simó

Comentaris 11  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

'L'esquerra espanyola ha demostrat que amb Catalunya no ha fet mai justícia', ha assegurat aquest vespre Joan Puigcercós, i ha acusat el PSC de ser-ne una 'esquerra sucursal'. Ho ha dit en un míting a l'Hospitalet, envoltat del candidat republicà a la ciutat i d'altres del Baix Llobregat. Un acte en el qual Anna Simó ha mostrat la cara més d'esquerres del partit, tot reivindicant la política: 'Jo ho diré amb majúscules allà on faci falta, em dedico a fer política, perquè és l'única cosa que podem fer gent com jo, filla d'un pagès que va venir fa molts anys a guanyar-se la vida a l'Hospitalet', ha dit mentre a la plaça Catalunya alguns joves expressen de l'activitat a la qual es dedica. El líder republicà ha convidat al centenar d'oients que seguien el seu parlament al Casino de l'Hospitalet a mirar la dimensió nacional que, ha assegurat, també té la política local.
joan puigcercós, anna simó, esquerra, erc
Comparteix
   


Etiquetes
I, en aquest sentit, ha opinat que 'els Ajuntaments de Catalunya estan discriminats doblement'. 'Els de Navarra o el País Basc tenen tres vegades més recursos que un de Catalunya', ha posat com a exemple Puigcercós. 'Això vol dir més recursos per cultura, per l'educació, pel civisme, per la gent gran, pel lleure', ha il·lustrat. 'Als Ajuntaments també patim el dèficit fiscal', ha conclòs.

I, davant d'això, ha convidat els votants a tenir en compte que, segons ell, 'votant opcions que al final decideixen en base al què es diu des de Madrid també s'acaba perjudicant els ajuntaments catalans'. Ho deia a la segona ciutat de Catalunya, on el PSC governa, com en moltes ciutats veïnes del Baix Llobregat, amb àmplies majories absolutes, amb la mirada posada en aquest partit.

'L'esquerra sucursal que representa el PSC és una esquerra que obeeix el govern de Madrid, ho hem vist amb el fons de competitivitat', ha dit, tot lamentant que 'l'esquerra espanyola ha demostrat que, amb Catalunya, no ha fet mai justícia'. 'A l'hora de triar entre el PSOE i Catalunya, el PSC tria el PSOE', ha reblat.

Però ha afegit que 'hi ha una altra esquerra, hi ha l'esquerra republicana que defensa la gent treballadora d'aquest país, la classe mitjana d'aquest país'. 'Nosaltres som gent d'esquerres, i tant, i republicans, i independentistes', ha afegit envoltat dels candidats republicans a l'Hospitalet, Cornellà, Torrelles de Llobregat, Martorell, o Viladecans, entre d'altres.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#11
mario fletxa bcn
20 de maig de 2011, 09.46 h

#10 Ja veus que tens el meu vist i plau company , però les persones que no s'adonen del que està passant i ja es fa cada dia més clar i a partir del 23 encara més, no estan fent un bé per el nostre dissortat PAÏS i això sí és perillós, per sort persones com nosaltres lluiten sempre per la veritat i al final s'imposarà. Visca la TERRA, LLIURE


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
JoanMarti fletxa Abrera
19 de maig de 2011, 18.10 h

Jo crec que mai li podrem agrair a ERC i a Joan Puigcercos el be que han fet al independentisme i als catalans en general. Mai ningu ha pogut ensorrar un regim socialista a catalunya com en 4 anys ERC, els ha posat amb evidencia devant fins i tot dels mes furibuns sociates, els ha obert els ulls i arribar al famos 10 de juliol del 2010, nomes ERC va poguer fer tot aixoa la vegada, perque us creieu que va arrasar Ciu fins i tot al baix llobregat. Llastima que 4 anys modernitzan el pais socialmen... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Daltbert fletxa Premià de Dalt
19 de maig de 2011, 11.52 h

Com pot arribar a governar bé o fer res de bo en politica, un tipus que ha tardat 30 anys per adonar-se'n del que la resta ja sabíem?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
19 de maig de 2011, 11.36 h

Cal deixar de banda els errors que hagi pogut cometre i recolzar Esquerra com a pal de paller de l'independentisme.

enric


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Francesc fletxa L'Hospitalet
19 de maig de 2011, 10.49 h

#4 No crec que sigui això que dius... més aviat m'inclino pel doble discurs d'ERC, ben diferent a banda i banda del carrer Riera Blanca. I malauradament m'agrada més el discurs del candidat de la vorera del carrer el qual no podré votar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
mario fletxa bcn
19 de maig de 2011, 10.36 h

#5 Doncs el Sr. Puigcercós és un polític convençut i s'ha de respectar, s'ha de tenir coratge per fer política i acceptar reptes a vegades negatius, però la talla del polític és saber com enfrontar-les.
S'han de respectar tots els polítics , que ho són per ajudar al País, uns amb bona fe i altres per interès. El que és remarcable és el desinterès dels polítics que lluiten per fer un Estat Propi de debò i amb l'esforç titànic que això representa, fa 80 anys que ERC lluita per... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Lluís fletxa Monistrol de Montserrat
19 de maig de 2011, 10.02 h

Caram!!! Ara el senyor Puigcercós ens surt que el PSC és l'esquerra sucursal de l'espanyola. No ho deuria ser quan van pactar amb els dos tripartits perquè, si fos així no s'enten,....... bé, si que s'enten. Els polítics, com la majoria de la societat, no fan més que desprestigiar els adversaris per evitar reconeixer els seus propis errors. I la direcció d'ERC, encapcelada pel senyor Puigcercós, n'ha fet d'errors, el primer dels quals ha estat la incapacitat per aglutinar l'independent... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
19 de maig de 2011, 09.32 h

PEL FRANCESC : A LA MATEIXA HORA HI HAVIA L' ACTE DE BCN AMB EN CARRETERO I PORTABELLA...
PER CERT, APUNTA : Salou (Tarragona). (EFE).- Los Mossos d'Esquadra han detenido al cabeza de lista de Solidaritat per la Independència (SI) en Salou, Xavier Llambrich, por conducir temerariamente e intentar darse a la fuga cuando era sometido a un control de alcoholemia, momento en que llegó a arrastrar a un agente, ha confirmado la Policía Autonómica.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
MARC-SABATES.COM fletxa Barcelona Catalunya //*//
19 de maig de 2011, 08.51 h

Estic completamenr d ' acord amb Joan Puigcercos ! ! ! !
Visca Catalunya lliure //*// .


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Francesc fletxa L'Hospitalet
19 de maig de 2011, 08.44 h

Hi havien els candidats de: Martorell, Torrelles, Viladecans... poblacions allunyades a uns quants quilometres de l'Hospitalet... però no el de Barcelona, capital de Catalunya i allunyada a 0 km de l'Hospitalet. Antibarcelonisme?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.