directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 05:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ortega demana als acampats respecte per la decisió de la Junta Electoral i insta a canviar el sistema 'des del sistema'

Titlla de 'demagog' l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, per posar-se al costat de la manifestació

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, demana als acampats de la plaça Catalunya que segueixin el que dicti la Junta Electoral. 'El que demanem és poder tenir una jornada de reflexió tal com marca la llei', ha dit Ortega, qui ha afegit que, 'a diferència del que creuen els concentrats, el sistema quan es vol canviar es pot canviar des del sistema i crec que la millor protesta és el vot'. Per altra banda, ha carregat contra aquells partits que es volen posar 'al costat o capdavant d'aquestes manifestacions'. Concretament, s'ha referit a l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, a qui ha acusat de 'demagog' per 'manifestar estar al capdavant' i alhora 'indignat contra els polítics'.
'Crec que hem d'esperar el que digui la Junta Electoral i el Govern ja veurà què és el que ha de fer'. Amb aquestes paraules, la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, resumia el que passarà en les pròximes hores, un cop la junta s'hagi pronunciat Pel que fa a les persones que es troben acampades a la plaça de Catalunya, Ortega ha reconegut que és una 'protesta ciutadana important' i que 'totes les veus han de tenir el seu espai per fer-se escoltar' però els ha demanat que respectin el sistema. 'El que demanem és poder tenir una jornada de reflexió tal com marca la llei i el mateix respecte el dia de la jornada electoral', ha dit durant una visita a Sarrià de Ter (Gironès) per donar suport al candidat d'aquesta població.

Ortega ha reconegut que s'ha generat un 'cer desconcert' per part de la política amb el sorgiment d'aquest moviment de protesta en plena campanya electoral, que 's'alimenta més' quan 'algunes forces politiques es volen posar al costat o capdavant d'aquestes manifestacions'. Concretament, s'ha referit al que considera una actitud 'demagoga' de l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, tot dient que ahir, 'de forma ostentosa manifestava estar al capdavant i al mateix temps indignat contra els polítics'. I ha afegit, 'aquestes actituds no les entenc i crec que fan molt mal a la política'.

'La millor protesta és el vot'
Tot i reconèixer que és 'bo' poder 'escoltar totes les veus' i fer les 'reflexions necessàries', la vicepresidenta defensa la força de la democràcia per canviar el sistema. 'A diferència del que creuen els concentrats, el sistema, quan es vol canviar, es pot canviar des del sistema i crec que la millor protesta és el vot i aquest diumenge en tenim una oportunitat per fer-ho efectiu'.

Joana Ortega ha visitat aquest dijous la població de Sarrià de Ter per donar suport a l'alcaldable de CiU a aquest municipi, Marc Marquès, durant un acte a l'edifici 'El Coro'. Abans de començar la seva intervenció, una caiguda aparatosa del número 2 de la llista, Daniel Coll, ha deixat al públic perplex, que ha vist com abandonava l'acte per ser assistit. Ortega ha expressat el desig de que no hagi estat res i ha continuat amb normalitat tot dient que 'entrebancs com aquest ens en trobem cada dia però la gent de CiU ens en sortim cada dia'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
20 de maig de 2011, 09.43 h

Faig un copiar i enganxar, del meu comentari que he fet en un altre titular d'aquest mateix diari: "És la primera vegada en ma vida (ni jo havia mai somiat que ho faria), que dono suport als de madrit. Veig que encara resta algun bri de dignitat a les ecspanes. I en termes econòmics o financers, termes emprats per aquells que ens han encolomat la crisi, veig que despunten alguns brots verds en dignitat. Endavant joves, sigueu de Madrit, de Barcelona, de Granada, A Corunha o Bilbao, manteniu-v... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Quim fletxa BCN
19 de maig de 2011, 19.50 h

Però de quin pal va aquesta senyora i els polítics apoltronats????
Tot s'ha de fer segons l'ordre establert per ells, així sempre surten amb la seva. A veure quin dia s'els hi acaba el "cuento". Com es nota també que es una subordinada del estat espanyol, amb l'excusa de la legalitat...


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
euro fletxa perdoneu peró, algú ho havia de dir
19 de maig de 2011, 19.12 h

Canviar el sistema des de dins el sistema ????
Des de quan els privilegiats, i els que viuen de puta mare a esquenes del poble, s'han de votar en contra, per a canviar aquest sistema que s'han muntat, que els hi dona tots els privileguis que vulguin ???
Com us agraden les poltrones a aquets de ciu, que ara que heu enganxat el poder, no el deixareu anar peti qui peti, encara que el poble cridi a l'àgora pública, o es mori de gana.
I teniu la santa barra de dir als manifestants que....callin i... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Carles fletxa Sabadell
19 de maig de 2011, 19.05 h

Com pot demanar respecte, algú que enganya a tothom amb un currículum fals... . Algú que és la primera que falta al respcte dels catalans i catalanes estant al govern i a més a més, en contra del catalanisme. Com pot opinar sobre això, algú amb tan poca dignitat....


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Josep Ma. fletxa Terrassa
19 de maig de 2011, 17.56 h

Com es pot canviar el sistema des de dins del sistema si els que estan dins son els autors i al afavorir-se a si mateixos protegeixen el propi sistema.
Això és lo mateix que deixar a l'amo que alteri la condició dels esclaus per afavorir-los, anant en contra de sí mateix.
Les revolucions mai tindrien èxit si es fessin amb el consentiment voluntari dels sistemes imperants i els que se'n aprofiten i administren.
Aquests polítics mostren un despreci total a la ciutadanía posant-la tota al m... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.