directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 22:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Camps desenterra el transvasament de l'Ebre per guanyar el vot dels regants i agricultors valencians

El candidat del PP a la Generalitat Valenciana assegura que l'agricultura és 'la base del present i el futur' dels valencians

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El candidat del PP a la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, ha tornat a posar el transvassament damunt la taula en plena campanya electoral. Camps ha assegurat que continuarà reivindicant els transvasaments perquè 'l'agricultura és base del present i futur' dels valencians. Camps ha fet aquestes declaracions en la visita a la Comunitat de Regants del marge dret del riu Segura on ha dit que el seu govern seguirà 'lluitant en tots els terrenys en què cal lluitar, defensant els transvasaments, invertint en modernització de regadiu, defensant els nostres productes de tercers països, exigint que el preu en el camp vaja augmentant'. El candidat popular també ha defensat les iniciatives del govern valencià en matèria hídrica des que va ser triat president l'any 2003.
rita barberà, mariano rajoy, francisco camps, pp valencià, país valencià
Comparteix
   


Etiquetes
Camps ha dit que ha desenvolupat al màxim la política d'estalvi i gestió eficient de l'aigua, invertint 1.389,9 milions d'euros en infraestructures hidràuliques, destinades a millorar la gestió i més de 800 milions d'euros en depuradores. El candidat popular ha assegurat que el País Valencià és líder en aprofitament d'aigua residual ique l'aigua reutilitzada suposa més d'una tercera part de tota la que es reutilitza a Espanya.

El president valencià ha realitzat aquestes declaracions a la seu de la comunitat de regants del marge dret del Segura, que integra els municipis de Guardamar, Rojales, Benijófar, els Montesinos, Almoradí, Algorfa, Torrevieja i San Miguel de Salinas, al Baix Segura.

Camps ha dit sentir-se part de 'la gran família' de regants i ha assegurat que estarà sempre amb ells 'per defensar els nostres drets d'aigua a Madrid, per intentar defensar les polítiques nacionals al voltant de l'agricultura a Brussel·les, per intentar defensar la nostra presència en diferents acords internacionals i europeus pel que fa a la defensa dels nostres productes i arreu del món intentant vendre els productes que es produeixen al nostre camp '.

El líder popular ha assegurat que quan recorre el País Valencià s'enorgulleix 'dels seus municipis, del patrimoni cultural de la nostra terra, dels cultius de nord a sud de la nostra comunitat'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
CATALUNYA fletxa CATALUNYA
20 de maig de 2011, 11.18 h

QUI VOTI EL PP ES QUE REALMENT VOL MALVIURE I LI AGRADA LA CORRUPCIÓ, PQ NO PORTARNAN NOMÉS QUE CORRUPCIÓ, I ENFRONTAMENTS, NATURALMENT HO MANTINDRAN BEN GUARDAT DE PERIODISTES I OPOSICIÓ, JA QUE, ELLS!!! PORTEN MOLTA AVANTATGE TOT EL QUE SIGUI BRUTICIA I MANIPULACIÓ.



ANEU-HI EN MOLT DE COMPTE!!!!!



Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Josep Ma. fletxa Terrassa
20 de maig de 2011, 09.39 h

Es clar, València-Madrid, autovía gratuïta; València Madrid, AVE; a Castelló, aeroport inútil. Vol el trasvassament per poder cultivar el seu ego en base a macroprojectes, especialment urbanistics i atraure votants vers la seva ideologia espanyolista i seguir desfigurant l'entitat del poble valencià de les seves arrels. Aquest indivbidu hauria d'estar ja processat i engarjolat, puix te una fòbia a tot lo català que seria capaç de vendre's la seva mare per eixa causa. El cinisme i desp... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.