directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 17:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Un nou centre ocupacional per millorar la qualitat dels productes de la Cooperativa La Fageda

L'entitat també reballa per a la integració sociolaboral de les personesa amb alguna discapacitat psíquica o transtorns mentals severs

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

La cooperativa de Santa Pau La Fageda inaugurarà la setmana vinent un nou centre ocupacional per millorar la qualitat dels seus productes. Aquest any 2007 La Fageda celebra el 25è aniversari de la seva fundació. Demà divendres, coincidint amb l'Assemblea General de la societat, la cooperativa ha organitzat una gran festa oberta a tothom, que comptarà amb la presència del President de la Generalitat, José Montilla.
la fageda el iogurt de l'avia
El iogurt de l'àvia, boníssim!

Comparteix
   


Etiquetes
La cooperativa de Santa Pau La Fageda té un marcat to social ja que treballa per a la integració sociolaboral de les persones de la comarca de la Garrotxa que pateixen alguna discapacitat psíquica o trastorns mentals severs, ara dipositarà esforços per a millorar el seu servei. El nou espai donarà cabuda a les mateixes persones i a més Cristóbal Colón, el seu president i fundador, ha explicat que millorarà la qualitat de les tasques que realitzem i dels productes que fan.

Aquest any 2007 La Fageda celebra el 25è aniversari de la seva fundació. Demà divendres, coincidint amb l'Assemblea General de la societat, la cooperativa ha organitzat una gran festa oberta a tothom, que comptarà amb la presència del President de la Generalitat, José Montilla.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
vigilant fletxa Igualada
25 de juny de 2007, 12.59 h

Això de La Fageda té tant de mèrit i ho fan tan bé que es mereixen tota mena de felicitacions per aquests 25 anys. Continueu així!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Riera fletxa Barelona
25 de juny de 2007, 00.42 h

jo cercava un iogurt de xocolata, vaig trobar els de La Fageda a més a més eren etiquetats en català... cap al cistell !! Un cop a casa els vaig provar...fins ara no he tastat cap altre de millor !!.Després vaig sentir alguna cosa de la tasca social que feien. Ja m'està bé que mantinguin la qualitat que tenen ara. Què millorin la distribució si de cas, el producte s'ho val i fóra bo de poder trobar-ne arreu.Els hi desitjo molta sort i èxit.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Xavier fletxa Maresme
25 de juny de 2007, 00.13 h

Felicitats! Jo sempre compro La Fageda. No cal dir que els productes etiquetats en català són prioritaris! I, a més, els iogurts de La Fageda estan boníssims!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
24 de juny de 2007, 12.01 h

Sempre cercan productes catalans fa temps vaig descubrir el iogourt La Fageda de gust de llimona !! Sensacional!! Les meves Felicitacions a la Cooperativa La Fageda per le seva qualitat i la seva tasca social.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.