directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 02:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Un web ofereix l'estat de les platges a Barcelona

Es podrà saber la qualitat de la platja i el nivell de risc per banyar-s'hi

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

A vegades tenim ganes d'anar a la platja però no sabem que estarà gaire plena, si hi haurà mala mar, si l'aigua estarà molt freda, si plourà, si hi hauran meduses... Doncs a partir d'aquest estiu, l'Ajuntament de Barcelona ha posat en funcionament un portal web on tots els usuaris que ho desitgin podran respondre's aquestes preguntes a temps real. També hi ha altres novetats com panells informatius a les platges, missatges que es passen per megafonia i dispositius fixos dels Mossos.
platja barcelona vespre mar
Una platja de Barcelona cap al vespre

Comparteix
   


Etiquetes
Aquest web, creat per l'Ajuntament de Barcelona permetrà a tots aquells que ho desitgin poder saber quin és l'estat de la platja en la que tingui previst banyar-s'hi o prendre-hi el sol. Es podran saber dades d'interès general com: la qualitat de l'aigua, la temperatura de l'aire, el nivell de radiació ultraviolada o la presència de meduses.
La informació, a més, serà en temps real, és a dir, s'oferiran dades actualitzades que permetran saber en tot moment quines són les condicions de les platges barcelonines.

Aquest web és una de les novetats de l'actual temporada de platges a la capital catalana, que enguany, comptarà amb més mitjans de neteja, més seguretat i més equipaments adaptats a les persones discapacitades.

Però encara hi ha més novetat. Per a millorar la comunicació amb els banyistes, sobretot dels estrangers, l'ajuntament instal·larà panells informatius que oferiran als banyistes la mateixa informació que hi ha al web. També s'han actualitzat els missatges que es passen per megafonia i, per primera vegada, en algunes platges hi haurà un dispositiu fix els Mossos d'Esquadra per reforçar les mesures de vigilància i seguretat. Per acabar, els veïns han aconseguit que per garantir el seu descans, l'ajuntament ha decidit eliminar totalment la música ambiental de quatre dels cinc xiringuitos que hi ha a les platges de la Barceloneta i San Sebastià.

Malgrat tot, recordem que aquest juliol i agost no es podrà accedir a les platges de Barcelona en metro!



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
28 de juliol de 2010, 17.49 h

Ara a l'estiu a gaudir de les platges de Barcelona, el TRAM t'apropa a algunes blog.trambcn.com/el-tram-tapropa-a-la-platja


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.