directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 12:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Les empreses catalanes superen la mitjana espanyola en presència a Internet

Es vol potenciar la presència de les noves tecnologies al món empresarial

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El 65% de les empreses catalanes ja tenen presència a Internet, 5 punts per sobre de la mitjana espanyola. Per augmentar encara més aquesta xifra, la Secretaria d'Estat de Telecomunicacions ha presentat aquest dimecres a Lleida la Jornada 'Empreses en Xarxa' per potenciar la presència de les noves tecnologies a les empreses lleidatanes, i la seva entrada al comerç electrònic. Un centenar d'empresaris lleidatans han rebut informació sobre el paper del comerç electrònic, la gestió digital i la importància de la presència a Internet per obrir nous mercats. Actualment 12 milions de persones a tot l'Estat espanyol ja compren per Internet, però ho han de fer sobretot a empreses estrangeres.
banda ampla internet hub router xarxa pc
Comparteix
   

El director general de Red.es, Sebastian Muriel, ha animat a les empreses lleidatanes a trobar nous clients a través de la xarxa, ja que segons ell 'està canviant el model estructural, i cal desenvolupar-se per aconseguir no només clients de la vora, sinó també de lluny en aquest món globalitzat'. Segons Muriel, la presència digital permet 'a una empresa petita crear un negoci a la xarxa i acabar venent de forma internacional'.

El subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Ángel Flores, ha explicat que en aquests moments el Ministeri d'Indústria està invertint 6.500 milions d'euros en processos de digitalització d'empreses, el 97% de les quals tenen accés a banda ampla a Catalunya.

Flores ha valorat el paper que han suposat les noves tecnologies en la gestió administrativa del Fons Estatal d'Inversió Local 'on no s'ha gastat ni un paper per 36.000 projectes a tot l'estat, fet que suposarà un referent a seguir', ha dit. Actualment a Catalunya el 64% de la població és usuària d'internet, front el 39% del 2003. La Secretaria d'Estat de Telecomunicacions desenvolupa jornades com la d'avui a Lleida a totes les demarcacions de l'estat.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
15 de juliol de 2009, 18.26 h

Interessant aquesta dada sobre la presència empresarial a Internet, fa evident que és necessari seguir fent accions per tal de potenciar-ho encara més.



Un altre fet important es que les empreses a banda de "ser" a Internet (amb web, blog, etc) ho facin amb "qualitat", utilitzin els nous canals i les eines que aquests ofereixen (com les 2.0) per donar als clients/usuaris un producte diferenciat, que la seva web per exemple no sigui un simple catàleg en PDF.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.