directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 18 de maig de 2024 21:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Les empreses catalanes superen la mitjana espanyola en presència a Internet

Es vol potenciar la presència de les noves tecnologies al món empresarial

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El 65% de les empreses catalanes ja tenen presència a Internet, 5 punts per sobre de la mitjana espanyola. Per augmentar encara més aquesta xifra, la Secretaria d'Estat de Telecomunicacions ha presentat aquest dimecres a Lleida la Jornada 'Empreses en Xarxa' per potenciar la presència de les noves tecnologies a les empreses lleidatanes, i la seva entrada al comerç electrònic. Un centenar d'empresaris lleidatans han rebut informació sobre el paper del comerç electrònic, la gestió digital i la importància de la presència a Internet per obrir nous mercats. Actualment 12 milions de persones a tot l'Estat espanyol ja compren per Internet, però ho han de fer sobretot a empreses estrangeres.
banda ampla internet hub router xarxa pc
Comparteix
   

El director general de Red.es, Sebastian Muriel, ha animat a les empreses lleidatanes a trobar nous clients a través de la xarxa, ja que segons ell 'està canviant el model estructural, i cal desenvolupar-se per aconseguir no només clients de la vora, sinó també de lluny en aquest món globalitzat'. Segons Muriel, la presència digital permet 'a una empresa petita crear un negoci a la xarxa i acabar venent de forma internacional'.

El subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Ángel Flores, ha explicat que en aquests moments el Ministeri d'Indústria està invertint 6.500 milions d'euros en processos de digitalització d'empreses, el 97% de les quals tenen accés a banda ampla a Catalunya.

Flores ha valorat el paper que han suposat les noves tecnologies en la gestió administrativa del Fons Estatal d'Inversió Local 'on no s'ha gastat ni un paper per 36.000 projectes a tot l'estat, fet que suposarà un referent a seguir', ha dit. Actualment a Catalunya el 64% de la població és usuària d'internet, front el 39% del 2003. La Secretaria d'Estat de Telecomunicacions desenvolupa jornades com la d'avui a Lleida a totes les demarcacions de l'estat.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
15 de juliol de 2009, 18.26 h

Interessant aquesta dada sobre la presència empresarial a Internet, fa evident que és necessari seguir fent accions per tal de potenciar-ho encara més.



Un altre fet important es que les empreses a banda de "ser" a Internet (amb web, blog, etc) ho facin amb "qualitat", utilitzin els nous canals i les eines que aquests ofereixen (com les 2.0) per donar als clients/usuaris un producte diferenciat, que la seva web per exemple no sigui un simple catàleg en PDF.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
El vaixell espanyol naufragaria si no fos per l’aportació catalana

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.