directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 04:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

100.000 persones omplen les platges de Barcelona durant la revetlla de Sant Joan

Van generar 30 tones de deixalles

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Unes 100.000 persones van celebrar dissabte a la nit la revetlla de Sant Joan a les diferents platges de Barcelona, 10.000 menys que l'any passat, segons dades de l'Ajuntament. Les tones d'escombraries recollides pels serveis de neteja també s'han reduït, passant de 33 tones a només 30.
platja sant joan
L'aspecte de les platges després de la revetlla era aquest / ACN

Comparteix
   


Etiquetes
Els serveis de neteja han iniciat l'activitat cap a les 6 hores d'avui. Després de l'actuació, les platges han pogut ser reobertes cap a les 9.30 hores. En total, hi han treballat 175 operaris i 58 vehicles, que han retirat 30 tones de residus. Al lloc, a banda de les 420 papereres instal·lades de manera habitual, s'hi han instal·lat 420 papereres de cartró addicionals.

D'altra banda, la Guàrdia Urbana ha decomissat un total de 37.078 llaunes de beguda preparades per a la venda ambulant, 25.000 de les quals han estat trobades en magatzems prop de la platja, on suposadament anaven a ésser distribuïdes.

Pel que fa a la Creu Roja i el 061, han realitzat a Barcelona 88 assistències. D'elles, han dut a terme 64 assistències i 11 evacuacions a la platja de Barcelona, on hi han desplegat un total de 32 voluntaris.

Massiva utilització del Metro


Un total de 154.000 persones van utilitzar el metro de Barcelona entre les 22 hores de dissabte i fins a les 4 hores de diumenge, un 10% més que l'any passat, segons l'Ajuntament.

Les estacions més utilitzades va ser les de Ciutadella-Vila Olímpica i Barceloneta, de la Línia 4, especialment entre la mitjanit i les 4 hores. En aquesta franja va caldre regular l'accés a les andanes a causa de la afluència massiva de passatgers.

Us recordem que des de dimarts, aquestes i d'altres estacions de metro de la Línia 4 seran tancades durant els mesos d'estiu per reformes, amb línies d'autobusos realitzant la connexió.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.