directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Els eurodiputats catalans ja saben oficialment a quins àmbits de treball dedicaran el seu dia a dia

Formen part de sis comissions diferents i una subcomissió

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El ple del Parlament Europeu ha aprovat avui la composició de les comissions parlamentàries en les quals esmerçaran el dia a dia cadascun dels eurodiputats. Els europarlamentaris catalans seran presents en sis comissions i una subcomissió en qualitat de membres titulars, és a dir, amb veu i vot. Ara, els membres de cada una d'aquestes comissions escolliran les seves respectives meses en les reunions constitutives que tindran lloc durant el dia d'avui a Estrasburg i dilluns a Brussel·les.
europarlament, eleccions, europees, brussel·les
Comparteix
   

El socialista Raimon Obiols formarà part de la comissió d'Afers Exteriors i la subcomissió de Drets Humans; la també socialista Maria Badia integrarà la comissió de Cultura i Educació, on s'hi trobarà el popular Santiago Fisas; el liberal Ramon Tremosa, la d'Assumptes Econòmics i Monetaris; el popular Alejo Vidal Quadras, la d'Indústria, Investigació i Energia; l'independentista Oriol Junqueras, la de Peticions, i el verd Raül Romeva, la de Drets de la Dona i Igualtat de Gènere.

De fet, Tremosa també ha explicat que serà diputat suplent a la comissió de Transports ('si Europa no ens porta el tren de mercaderies no ens el portarà ningú', afirma), i rebla: 'Aquestes dues comissions van molt demandades entre els 84 diputats del grup ALDE atesa la seva importància econòmica, de la mateixa manera que al grup verd les baralles són per entrar a la comissió de Medi Ambient. Tinc pensat de completar la meva feina com a eurodiputat seguint, gràcies als meus assistents, la comissió d'Agricultura (que al 2013 haurà de reformar la PAC entre moltes altres coses) i la de Medi Ambient, de la qual en depén la seguretat alimentària i el benestar animal que tant pot afectar la ramaderia catalana'.

Junqueras, al seu torn, també ja ha anunciat que serà diputat suplent a les comissions de Cultura i Educació -on s'hi trobarà Badia i Fisas- i d'Indústria, Tecnologia, Recerca i Energia.

La resta d'europarlamentaris catalans no han explicat a quines comissions s'integraran en qualitat de suplents, dada que el Parlament Europeu no donarà a conèixer de manera oficial fins al setembre.





COMENTARIS fletxa taronja

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.