directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 11 de maig de 2024 05:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'alcalde d'Igualada, el socialista Jordi Aymamí, plega després de la patacada electoral de diumenge

Enquadrat en el sector maragallista del partit, s'havia mostrat partidari que el PSC es desmarqués del PSOE al congrés espanyol

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'alcalde en funcions d'Igualada, el socialista Jordi Aymamí, ha anunciat avui que plegava després de la patacada electoral que va patir diumenge, quan va baixar de 8 a 5 regidors i CiU va pujar de 6 a 10. Segons el diari comarcal anoiadiari·cat, el discurs que va fer el mateix diumenge ja insinuava aquesta possibilitat, que avui s'ha materialitzat mitjançant un comunicat, en què reconeix que va perdre les eleccions, apunta que el PSC en el seu conjunt pateix una crisi i insta a 'tots plegats' a aprofitar el què ha passat per 'fer autocrítica i renovar els missatges i les persones'.
Jordi Aymamí, PSC, Igualada
Comparteix
   


Etiquetes
Arran de la polèmica negativa dels diputats del PSC al congrés espanyol de reclamar a Jose Luis Rodríguez Zapatero el pagament a la Generalitat dels fons de competitivitat que contempla l'Estatut, Aymamí va sortir públicament a defensar que el PSC hauria pogut diferenciar-se del PSOE tot votant a favor de la moció, sense deixar de criticar també l'actitud de CiU, que considera que 'vol confondre la ciutadania’.

Des del seu punt de vista, els 25 diputats socialistes catalans a Madrid 'haurien pogut votar a favor que es faci el pagament del fons de competitivitat tal com havien fet en el Senat, sense que hagués suposat cap cataclisme pel partit ni per l’Estat’.

Pactes amb el PP
Malgrat aquest posicionament, Aymamí ha estat durament criticat per l'independentisme igualadí, que li ha retret que, mentre va necessitar ERC per aconseguir l'alcaldia, retirés la bandera espanyola de l'ajuntament, però que no va tenir cap inconvenient en tornar-la a posar posar quan va pactar amb el PP, durant els últims vuit anys. A l'última festa major, un col·lectiu d'independentistes va aconseguir penjar una estelada gegant des del balcó consistorial per protestar per aquest afer. Així mateix, Aymamí es va oposar a donar suport a la consulta independentista que la societat civil igualadina va celebrar el 25 d'abril de l'any passat.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
IGNASI fletxa Igualada Rambles
3 de juliol de 2014, 13.48 h

Sempre ho habia dit que aquest fill de puta era un fals i un DICTADOR


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Pep Itu fletxa igualada city
25 de maig de 2011, 22.14 h

A vegades més val una retirada a temps que fer com els músics del Titànic, tocant la gaita, mentre el vaixell s'enfonsava....Això és el que ha passat a Igualada, i segurament a la majoria d'ajuntaments socialistes on els alcaldes no han sapigut redreçar la situació ni liderar la ciutat (mireu el cas de l'Angel Ros)... I sobretot quan la gent ha hagut de votar a contra-cor al prototipus de "politicus mediocritus" convergent.... només pel fet de canviar d'alcalde. Tot plegat molt indignan... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Red barón fletxa Viladecavalls
25 de maig de 2011, 18.35 h

Vaja! un altre que no sap estar a l'oposició. Quina manera mes barroera de servir a Igualada


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.