directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 00:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ICV expedienta la cap de llista a Cubelles per pactar amb el PP

La direcció del partit creu que 'en cap cas es pot avalar un pacte com aquest'

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La direcció d'ICV ha desautoritzat aquest dimecres el pacte entre l'agrupació ecosocialista de Cubelles i el PPC per fer un acord de Govern en el consistori d'aquest municipi juntament amb la coalició entre Unitat Cubellenca i Reagrupament. A més, la direcció del partit obrirà un expedient disciplinari per haver pres aquesta decisió a la cap de llista de la coalició a Cubelles i màxima responsable de la formació en aquest municipi, Mònica Miquel. La portaveu del partit i diputada al Parlament, Laia Ortiz, ha explicat que 'en cap cas es pot avalar un pacte com aquest i prendrem les mesures que siguin necessàries a partir d'ara'.
mònica miquel, icv, cubelles
Comparteix
   


Etiquetes
La direcció nacional ha recordat que l'acord entre ICV i EUiA en el Consell de la coalició deixa clara la impossibilitat de tancar acords i pactes de Govern amb els populars. Per tant, aquest fet implica que des de la direcció no puguin acceptar aquest pacte a Cubelles tot i que el grup municipal del partit al municipi pot prendre aquesta decisió legalment a nivell local.

ICV-EUiA va obtenir quatre regidors a Cubelles sent la força més votada, seguida per UC-Rcat amb quatre regidors també, el PSC amb tres, el PPC amb tres, CiU amb dos i EC-FIC amb un. D'aquesta manera obtindrien la majoria amb 11 dels 17 regidors per poder formar govern.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Flor vermella fletxa Centelles
26 de maig de 2011, 09.46 h

Que no es preocupi aquesta regidora, ara ICV te rabieta i ho fa pagar a la persona que li és incomoda, per fer veure que ells son d'ESQUERRA, el que son és una mentalitat totalment infantil.
I no els interessa veure que qui ens ha abocat el país cap a les DRETES, que diuen ells, és la seva manca de capacitat per governar, com està demostrat en el tripartit. I si analitzem qui ens va portar la dictadura franquista, és la culpa de les ESQUERRES, QUE LI VAREN SERVIR EN SAFATA, ja que els que... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.