directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 18:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ICV expedienta la cap de llista a Cubelles per pactar amb el PP

La direcció del partit creu que 'en cap cas es pot avalar un pacte com aquest'

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La direcció d'ICV ha desautoritzat aquest dimecres el pacte entre l'agrupació ecosocialista de Cubelles i el PPC per fer un acord de Govern en el consistori d'aquest municipi juntament amb la coalició entre Unitat Cubellenca i Reagrupament. A més, la direcció del partit obrirà un expedient disciplinari per haver pres aquesta decisió a la cap de llista de la coalició a Cubelles i màxima responsable de la formació en aquest municipi, Mònica Miquel. La portaveu del partit i diputada al Parlament, Laia Ortiz, ha explicat que 'en cap cas es pot avalar un pacte com aquest i prendrem les mesures que siguin necessàries a partir d'ara'.
mònica miquel, icv, cubelles
Comparteix
   


Etiquetes
La direcció nacional ha recordat que l'acord entre ICV i EUiA en el Consell de la coalició deixa clara la impossibilitat de tancar acords i pactes de Govern amb els populars. Per tant, aquest fet implica que des de la direcció no puguin acceptar aquest pacte a Cubelles tot i que el grup municipal del partit al municipi pot prendre aquesta decisió legalment a nivell local.

ICV-EUiA va obtenir quatre regidors a Cubelles sent la força més votada, seguida per UC-Rcat amb quatre regidors també, el PSC amb tres, el PPC amb tres, CiU amb dos i EC-FIC amb un. D'aquesta manera obtindrien la majoria amb 11 dels 17 regidors per poder formar govern.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Flor vermella fletxa Centelles
26 de maig de 2011, 09.46 h

Que no es preocupi aquesta regidora, ara ICV te rabieta i ho fa pagar a la persona que li és incomoda, per fer veure que ells son d'ESQUERRA, el que son és una mentalitat totalment infantil.
I no els interessa veure que qui ens ha abocat el país cap a les DRETES, que diuen ells, és la seva manca de capacitat per governar, com està demostrat en el tripartit. I si analitzem qui ens va portar la dictadura franquista, és la culpa de les ESQUERRES, QUE LI VAREN SERVIR EN SAFATA, ja que els que... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.