directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 10:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Cap de setmana negre a Renfe

La companyia preveu reestablir el servei de les línies C2 i C10 avui dilluns

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Dissabte la circulació va ser caòtica, i diumenge els usuaris de les línies C-2 Sud (Barcelona-Vilanova-Sant Vicenç de Calders) i la C-10 (Barcelona-aeroport del Prat) encara van patir talls puntuals de servei, malgrat que Renfe anunciés la normalització del servei després del descarrilament d'un tren d'Euromed al Prat de Llobregat, divendres passat.
renfe estació sants cues avaria
Cues a l'estació de Sants

Comparteix
   


Etiquetes
Renfe havia informat a primera hora de diumenge que la circulació s'havia "normalitzat totalment" a la via de la C-10 danyada al Prat i en una de les dues vies de la C-2 Sud.

Tot i això, els usuaris de la C-10 van haver de fer altre cop transbord en autobusos entre Barcelona i l'Aeroport, i també hi van haver incidències a la via rehabilitada de la C-2 Sud.

Després de les eufòriques manifestacions de diumenge a primera hora, una portaveu d'Adif va haver de rectificar, declarant al migdia que al llarg del diumenge hi hauria "moments de congestió puntual" derivats de "tasques de logística". Una congestió puntual que va acabar obligant a a tallar el trànsit ferroviari de les línies C-10 i C-2.

Segons Adif no serà fins avui dilluns que es recuperarà totalment la normalitat de les línies afectades pel descarrilament d'un Euromed divendres passat.

Les contradiccions informatives de Renfe aquest cap de setmana han desorientat molts usuaris, la majoria turistes, que s'han mostrat "indignats" i han reclamat més informació.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.