directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 22:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'Acampada Jove tanca portes després de rebre més de 27.000 visitants

El festival de l'any vinent també es farà a Montblanc

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

L’Acampada Jove 09, ha estat qualificat per les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) com un èxit rotund tant d’assistència com d’organització. Fins a 27.000 joves han passat per l’Acampada Jove en la seva catorzena edició, la primera que s’ha celebrat a la vila de Montblanc. Aquesta xifra ha superat totes les expectatives marcades per l’organització i ha evidenciat que el festival és molt més que una simple acampada. També s'ha anunciat que el festival repetirà localització l'any vinent i també se celebrarà a Montblanc.
acampada jove concert musica catalana sant celoni
L'emoció en un concert a l'Acampada

Comparteix
   

Els Pets, Banda Bassotti i Reincidentes arrasen l’última nit

L’última nit del festival va començar amb el llistó molt alt. Els Pets van ser els encarregats d’obrir l’última nit de l’Acampada i la més concorreguda. Amb la seva gira, Els Pets fan Soroll, els de Constantí van aplegar la majoria d’assistents a la zona Independència i van tornar a demostrar perquè malgrat que passin els anys, continuen sent el grup de referència del pop rock català. Repassant les últimes cançons del seu Com anar a cel i tornar i recordant els grans èxits com el Jo vull ser Rei, Els Pets van triomfar davant d’un públic entregat.

The Skatalites va agafar el relleu dels catalans. Els jamaicans, després de dècades als escenaris encara transmeten la mateixa festa i bon rotllo al públic. Amb el seu Treasure Island i les melodies inconfusibles de la seva trajectòria van fer passar-ho d’allò més bé als milers de joves que assistien al concert. Reincidentes van ser un dels plats forts del festival. Els sevillans van posar el to crític amb les seves lletres i una música contundent i amb força, i van tenir una rebuda excepcional a l’escenari gran del festival.

Muyayo Riff va sorprendre a tothom amb una posada en escena molt dinàmica. El grup de Cornellà va fer espectacle en estat pur i amb el seu ska van gaudir i van fer gaudir. Després van actuar Banda Bassotti, uns vells coneguts de l’Acampada que any rere any retornen al festival per entonar les lletres crítiques i revolucionàries i transmetre les melodies festives però contundents. Sempre són garantia d’èxit i ahir es van emportar la major assistència de la nit. La festa la va tancar el grup mallorquí, Oprimits, que va tancar el festival al més alt nivell, musical i anímic.

Per aquells que encara no en tenien prou, la festa va continuar amb la festa FlaixBac i el TourVaparir amb el Dj Carles Pérez fins ben entrat el dia.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
21 de juliol de 2009, 01.29 h

Salva, els de l´Avui no són com tu dius "SOCIATES" són més aviat "CONVER"


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Salva fletxa Països Catalans
20 de juliol de 2009, 15.49 h

Si és veritat,denuncio a TV3 i a l'AVUI (el meu diari) per sociates asquerosos. Com una acampada amb 27.000 persones pot passar desapercebuda als mitjans catalans si no és que hi ha un interès en que no surtin???



Terribas posa't les piles o et passarem factura tard o d'hora... i als del Godó el mateix: com dieun els castellans, a cada porquet li arriba el seu Sant (no sé què...)



Salut i Independència!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
19 de juliol de 2009, 22.00 h

L´Acampada no ha existit ni per TV3 (aquells de la informació sense influències, de la campanya electoral) ni per l´Avui (el diari nacional ) , demencial.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Antonio fletxa Les Borges
19 de juliol de 2009, 21.40 h

Ha estat fantàstic. Tant els concerts com les activitats independentistes! M'ho he passat molt bé, ja compto els dies per tornar a venir l'any que vé. Però com es va dir a l'acte central, cal lluitar dia a dia també. Visca la Terra ||*||


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
lluisminas fletxa Girona
19 de juliol de 2009, 19.34 h

sa acabat la festa,ara cal continuar lluitant fins la victoria final.Salut i llibertat, jo tambe soc de la JERC,(jubilats erc)


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.