directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 10:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rosa Regàs no recollirà l'acta de regidora socialista de l'Ajuntament de Barcelona

Reitera el suport a Hereu però no es veu com 'una persona de resistència política'

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La patacada que els socialistes van rebre aquestes eleccions municipals comencen a tenir les primeres repercussions a Barcelona: l'escriptora Rosa Regàs, fitxatge estrella de Jordi Hereu i número cinc a la llista, no recollirà l'acta de regidora. Regàs ha considerat que és 'lluitadora però no una persona de resistència política' tot i que malgrat això ha manifestat el seu suport incondicional a Hereu perquè 'no conec cap altre polític com ell. I si presentés un polític al marg del PSC em tindria al seu costat' perquè el compromís amb l'alcalde en funcions 'va més enllà de les sigles polítiques'.

Comparteix
   


Etiquetes
Rosa Regàs les darreres setmanes va patir una peritonitis i si bé el seu estat de salut és delicat però no preocupant ha explicat que 'els metges no em recomanen prendre possessió de res i em diuen que el que em convé és recuperar-me i cuidar-me molt'. Regàs ha relatat amb orgull que va 'intentar ajudar al que jo crec que ha estat el millor alcalde de Barcelona' i per això va decidir formar part del seu projecte, però 'barreja de totes les circumstàncies', la derrota i la malaltia, l'han portat a aquesta retirada prudent.

La seva renúncia era un secret a veus dins els cercles socialistes, i de fet a hores d'ara encara hi ha qui nega l'evidència. Però fonts del PSC han confirmat a l'ACN que l'escriptora ja fa dies que havia comunicat a la cúpula del partit la seva intenció i que l'encara alcalde en funcions coneix i respecta absolutament la decisió de Regàs. En córrer la llista del PSC, serà el primer secretari del PSC de Sant Martí, David Escudé, ocuparà el seu lloc a la bancada socialista.

Ara, però, queden obertes dues incògnites més al grup socialista de l'Ajuntament. I és que passar a l'oposició pot fer que la composició del PSC al consistori no sigui la mateixa que la de la llista d'Hereu. Així, estan per resoldre encara les incògnites de si l'exsecretari d'Indústria del govern espanyol i número dos de la candidatura del PSC a Barcelona, Joan Trullén, i el fins ara primer tinent d'alcalde i número tres de la llista, Jordi William Carnes, ocuparan o no els seus seient de regidor a l'oposició. En qualsevol cas, la cúpula dels socialistes de Barcelona assegura que políticament no li demanaran que pleguin, i deixen en les seves mans la decisió personal d'abandonar el projecte en no poder governar.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
27 de maig de 2011, 18.36 h

Tros de porca.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
27 de maig de 2011, 12.40 h

Recordem que aquesta dona és membre del foro babel.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
27 de maig de 2011, 09.40 h

Això passa per posar candidats de la "gauche divine" a la llista... i de mostra que Rosa Regàs, a la llista socialista, només hi era com a dona-florero


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
joan fletxa canet
26 de maig de 2011, 18.29 h

Vaja, vaja, les rates salten del vaixell que s'enfonsa


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.