directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 13:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

'The New York Times' parla de La Masia com a 'model financer, esportiu i social'

El rotatiu destaca que s'hi han format vuit dels jugadors que aquest dissabte formen part de l'11 principal del Barça a Wembley

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El diari nord-americà 'The New York Times' ha publicat aquest divendres un article sobre La Masia blaugrana com a model exitós de formació de futbolistes. El reportatge exposa com la idea de continuar amb l'educació és part de l'èxit del programa, a diferència del model europeu on, a partir dels 15 anys, els nois es focalitzen tan sols en la carrera com a futbolistes, o del model nord-americà, basat en trobar bons jugadors a les escoles. El rotatiu també fa èmfasis en els beneficis que comporta que els jugadors convisquin. 'Així ens ajudem l'un a l'altre com a amics, i no tan sols com a companys d'equip', facilitant, així, la unitat de l'equip, explica Gerard Piqué al diari.
masia, barça, the new york times
Comparteix
   


Etiquetes
'Veient com el Barça s'ha erigit com un dels millors i més atractius equips del món, La Masia ha aparegut internacionalment com a model financer, atlètic i socialment beneficiós per jugadors en formació a la pròpia terra', afirma el periodista Jeré Longman, que signa l'article.

El reportatge destaca La Masia com a model financer perquè 'estalvia diners' al mercat, i destaca com el Barça s'ha estalviat molts diners en comprar jugadors, perquè molts dels actuals membres de l'equip provenen del planter de la Masia. Un fet diferencial amb altres equips, com el Madrid, que destinen grans fortunes a comprar els drets de jugadors com Cristiano Ronaldo o Kaká.

'The New York Times' també presenta La Masia com un model socialment beneficiós, perquè també forma joves que no acabaran tenint futur al Barça. De fet, molts dels 210 nois d'entre 7 i 18 anys que es formen a la casa no seran futbolistes al Club. 'És important ensenyar els valors de l'esforç i la humilitat. El talent per sí sol no funciona.', explica el director de la residència, Carles Falguera, posen de rellevància els valors de la Masia, no només focalitzats a crear estrelles del futbol.

Entre els èxits de la casa, el periodista cita Xavi Hernández, Andrés Iniesta i Leo Messi, tots tres finalistes dels premis FIFA 2010.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.