directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 05:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Puig respon a les crítiques defensant de manera aferrissada els Mossos d'Esquadra

Unes 150 persones reben a Valls el conseller d'Interior amb crits de 'dimissió'

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha aprofitat la seva participació al Dia de les Esquadres al Camp de Tarragona, per fer una defensa aferrissada del cos policial després dels incidents que es van produir aquest divendres a Barcelona i Lleida. 'Encara que hi hagi moments com avui en què es pugui posar en dubte alguna cosa, vostès són un referent transcendent per a un país', ha dit Puig al més d'un centenar d'agents dels Mossos que han estat guardonats al Centre Cultural de Valls. Abans però, el conseller d'Interior ha estat rebut per més de 150 'indignats' que, picant cassoles i alçant flors, l'han escridassat i han exigit la seva dimissió durant les dues hores que ha durat la celebració.
felip puig, dimissió, manifestants
Comparteix
   


Etiquetes
El conseller d'Interior, Felip Puig, ha defensat des de Valls els Mossos d'Esquadra després dels incidents d'aquest divendres a Barcelona i Lleida. Puig ha remarcat 'el coratge, l'excel·lència i el compromís' del cos de policia nacional amb la societat catalana i ha criticat que es posi en dubte la professionalitat dels agents, legitimats, ha dit, quan és necessari, a utilitzar la força per mantenir la convivència.

Puig ha assumit que les responsabilitats del que ha passat són polítiques. Segons els conseller, 'es poden posar en dubte l'oportunitat de les decisions que prenen els que tenen les responsabilitats però no pas l'entrega, el coratge i la convicció' dels agents policials. El cap d'Interior ha demanat que si cal fer algun debat respecte a la càrrega policial d'aquest divendres, que aquest 'se l'emporti la política'.

El conseller ha lamentat que la ciutadania 'no sigui de vegades prou conscient' del necessari que és el cos de policia per a la societat, mentre que els ha animat assegurant que la societat 'sap sempre que hi sou però no prou sovint ho reconeixen'. El conseller també ha criticat el paper dels mitjans de comunicació als que ha demanat un major 'equilibri' per evitar que 'es posi en dubte permanentment la feina i la qualitat, la solvència, i l'entrega de la policia del país'.

Crits de dimissió

El conseller d'Interior ha estat escridassat a Valls per unes 150 persones que li han demanat la dimissió. Amb una sonora cassolada i portant flors davant del cordó policial, el grup d''indignats' ha cridat per la cessió del cap d'Interior al que consideren el màxim responsable de les carregues policials i el desmantellament de les acampades a Barcelona i Lleida. A primera hora del matí el grup ha esperat l'arribada del conseller davant del Centre Cultural de la capital de l'Alt Camp amb pancartes on han ironitzat sobre els estris amb què es fa normalment 'la neteja' i amb gràfics de còmic que criticaven la duresa de l'actuació policial.

Al final de l'acte, el grup ha carregat també contra els agents dels Mossos que participaven a la celebració del Dia de les Esquadres, i han esperat, sense èxit la sortida del conseller. Amb crits perquè 'donés la cara' la manifestació s'ha anat diluint als volts de migdia un cop han comprovat que Puig havia abandonat el centre per alguna sortida alternativa.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
lluigi fletxa Barcelona
30 de maig de 2011, 17.51 h

Ja era hora que la policia fes de tal i que els 4 brètols que el xiulen, no son mes en tot el pais, deixen de manipular l'opinió publica defenen unes ideologies que no les vol ningú ni es posen en practica en cap recó del mon. Prou bonisme.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Ramon fletxa francescamur@gmail.com
29 de maig de 2011, 16.14 h

Els mossos fan el que els manen fer. Aquí l'únic culpable és qui va donar l'ordre i això sabem que ho vas fer tu, i el teu cap els senyor Artur Mas, que encara no ha obert boca.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Karme fletxa Alt Penedès
29 de maig de 2011, 09.49 h

A cops de porra i amb trets, es la millor manera de tractar a persones indefenses i pacifiques, oi?. Apa, no fotem, que no ens mamem el dit ja. Dimissió immediata d'en Felip Puig i ja, de passada, de tota la plana major de Convergència i Unió.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Juli fletxa Barcelona
29 de maig de 2011, 09.07 h

Moltes gràcies senyor Puig. Sóm pocs i dolents.
Vostè -i els seus acòlits uniformats- em van fer reviure els temps en que eren els malparits 'grisos' qui carregaven contra la ciutadania. Si aquestes són les formes de govern que hem d'esperar de CIU, ja podem plegar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.