directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 20:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Felip Puig continua mantenint que els Mossos no es van extralimitar

Assegura que no li ha passat pel cap de dimitir i defensa que l'operació era necessària · Alerta que han circulat rumors falsos i fotografies trucades

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El conseller d'Interior, Felip Puig, continua defensant l'actuació policial de divendres contra l'acampada dels indignats a la Plaça de Catalunya de Barcelona. En diverses entrevistes radiofòniques, Puig ha continuat assegurant que l'operatiu policial no es va 'extralimitar', ja que calia actuar en previsió d'una possible celebració blaugrana. 'Vaig prendre una decisió després d'haver-la valorat molt curosament', ha assegurat Puig, que diu no que no se'n penedeix d'haver ordenat el desallotjament de la plaça. Puig assegura que en cap cas li ha passat pel cap de dimitir, i ha promès revisar l'operatiu policial per veure si hi va haver algun tipus d'error. 'Analitzaré si hi ha hagut ús excessiu de la força, però continuo creient que l’operació era necessària', ha afegit.
felip puig, interior, mossos, velocitat variable
Comparteix
   


Etiquetes
El Conseller ha defensat que en cap cas, des de l'inici de l'acampada ara fa 15 dies, s'han plantejat des del Govern 'desallotjar' la plaça, i defensa que l'executiu d'Artur Mas ha intentant establir comunicació i diàleg amb els indignats, però no s'han trobat interlocutors.

El responsable d’Interior també ha denunciat la 'voluntat de distorsió que acaba generant una opinió generalitzada', i, en aquest sentit, ha titllat de 'fals' el rumor segons el qual a una persona se li va rebentar un pulmó i la melsa, així com diverses imatges 'trucades'. Puig també ha precisat que el jove hospitalitzat per una luxació al colze 'va caure del sostre d’una caseta dels lavabos, no pas per cap intervenció policial'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
borinot fletxa Barcelona
30 de maig de 2011, 11.59 h

En Puig ha de mostrar obligatòriament la seva defensa aferrissada i sense la més mínima crítica, als mossos. Els caps dels mossos i molts d'ells, no accepten la més mínima crítica ni divergència.
Només que en Puig digués "l'actuació dels mossos va ser quasi perfecte, només hi va haver un mosso que ho va fer lleugerament malament", se li tiraria tot el cos dels mossos a sobre.
Només cal fixar-se amb en Saura. A la que reconixia la més mínima discrepància ja els tenia tots a sobre... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.