directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 11:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSC s'obre a estudiar 'totes les fórmules' per arrabassar l'alcaldia de Badalona al PP

Jordi Serra fa un darrer esforç per convèncer el nacionalista Ferran Falcó

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El candidat del PSC a l'alcaldia de Badalona, Jordi Serra, continua intentant convèncer el candidat de CiU, Ferran Falcó, perquè se sumi a un govern a tres integrat pels mateixos socialistes i nacionalistes, així com per ICV-EUiA. D'aquesta manera vol impedir que el PP governi, tot i haver guanyat les eleccions. Serra sempre ha defensat que aquesta era la millor fórmula, però després que Falcó hagi insinuat que respectarà la llista més votada, els socialistes s'obren a estudiar 'totes les fórmules que calgui' per evitar-ho. En aquest sentit, el PSC podria arribar a cedir dos anys l'alcaldia a CiU o, fins i tot, acceptar un govern en minoria amb CiU que deixés a ICV-EUiA com a soci a l'oposició.

Comparteix
   


Etiquetes
El candidat del PSC a l'alcaldia de Badalona, Jordi Serra, cremarà aquesta setmana un dels últims cartutxos per intentar convèncer el líder de CiU a la ciutat, Ferran Falcó. Serra i Falcó es reuniran dimecres i l'alcaldable socialista li presentarà un document de treball per avançar cap a un govern 'fort i estable' integrat també per ICV-EUiA. Els ecosocialistes veuran la proposta dijous.

Els socialistes volen cercar el màxim consens amb nacionalistes i ecosocialistes, posant la ciutat 'per davant dels interessos personals i de partit'. Serra creu l'acord és possible, que tot i el convenciment de CiU per respectar la llista més votada i, per tant, que sigui el PP qui governi en minoria. 'Són moltes més les coses que ens uneixen que les que ens separen', argumenta el candidat del PSC.

Falcó ha criticat en els darrers dies la posició dels socialistes, que ja van proposar el pacte la mateixa nit electoral. Segons el candidat de CiU, el PSC no ha reflexionat sobre els resultats i els retreu que 'només' proposin continuar com fins ara, amb la diferència que ara ha estat el PP qui ha guanyat les eleccions. En aquest sentit, els socialistes fan ara autocrítica i s'obren a estudiar qualsevol formula de govern possible.

'Hem d'esmenar els errors que hem comès i hem d'assumir la nostra part de culpa pel resultat de les eleccions', ha manifestat Serra. L'encara alcalde en funcions també reconeix que no s'ha fet prou feina des del govern municipal i que per 'redreçar' el rumb els cal el suport de CiU i ICV-EUiA. 'Els necessitem', exclama.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
anonimus fletxa Badalona
3 de juny de 2011, 15.45 h

Els socialistes vendran la seva ànima al diable per continuar manant en el consistori. Però per sort (i no sóc partidari del PP) el "xollo" només els durarà 4 anys més i a sobre sense ni un duro de calaix. Es cobriran de m... vull dir de glòria. Que pactin, que pactin... s'acabaran de fotra la patacada i, amb ells, els de Convergència. Ja m'està bé.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Noemí fletxa Sabadell
31 de maig de 2011, 18.15 h

Doncs que es vagin a queixar del suciata Bustos de Sabadell. Ell, és dels suciates que diuen que l'alcadia de Badalona ha de ser per G-Albiol.
No sé què hauria fet si aquest fet hagués passat a Sabadell. Però aquest paio es va voler signar en salut d'un mecanisme així: tenia por que els alternatius de la CUP, CiU, ERC o SI fessin un multipacte per frotre'l fora i quedar fora de la menjadora.
Els suciates de Badalona tenen el mateix afany de poder...


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
31 de maig de 2011, 10.01 h

Els socialistes: PSC-PSOE que no es desesperin més i que aprenguin a acceptar que ho han estat fent molt i molt malament. Els aconsellaria que anèssin a viure a Madrid amb els seus :PSOE.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.