directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 16 de juny de 2024 11:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Puigcercós aposta per una remodelació de Govern per donar un impuls després de l'acord de finançament

Es mostra satisfet amb la feina dels consellers d'ERC · Entendria que Montilla no fes canvis · directe!cat t'ofereix els possibles noms dels consellers que saltarien

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El president d'Esquerra Republicana, Joan Puigcercós, ha apostat per dur a terme una remodelació del Govern un cop assolit el nou model de finançament. Segons paraules del líder d'ERC en una entrevista a Catalunya Ràdio, seria 'lògic' un canvi per tal 'd'agafar força i donar un impuls' al Govern en aquest tram final de la legislatura. Especialment, ha dit, després d'assolir uns recursos fruit de l'acord de finançament que han de 'donar força a l'economia catalana' i que requereixen un Govern 'enfortit'. Tot i així, Puigcercós ha assegurat que també entendria que el president del Govern, José Montilla, decidís mantenir l'actual Executiu i s'ha mostrat satisfet amb la feina dels consellers d'ERC.
joan puigcercós
Comparteix
   

El Govern català no pensa el mateix

Tot just ara fa 5 dies, el vicepresident del Govern, Josep Lluís Carod-Rovia, va remarcar que 'en cap moment s'ha plantejat' ni al Consell de Govern ni en cap altre àmbit que hi pugui haver una remodelació del Govern, que considera que es troba 'en el seu moment de màxima fortalesa' tot ique va recordar que nomenar i cessar els membres del Govern és competència exclusiva al president de la Generalitat. Dilluns passat, el mateix Montilla va firmar que  no té previstos canvis al Govern.

Possibles canvis?

Sempre que es parla de remodelació de govern apareixen les especulacions i les travesses. En aquest cas, els últims dies ha sonat amb força el possible relleu del conseller Francesc Baltasar per ICV al capdavant de Medi Ambient. També podrien sortir de l'executiu dos consellers d'ERC: El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, i la consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila.

La grossa podria ser el canvi de conselleria de Política Territorial i Obres Públiques on saltaria en Joaquim Nadal. Altres noms que perillen del PSC són la consellera de Treball, Mar Serna, i el conseller d'Agricultura, Joaquim Llena.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Antoni fletxa BCN
27 de juliol de 2009, 10.05 h

A ERC li fa falta deixar llast, i l'Huguet pesa més que ningú a l'hora d'aixecar la nau del govern


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
27 de juliol de 2009, 09.52 h

Una remodelació de govern per tapar la dimissió de'n Tresserras.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Ja hi ha llocs que no volen mallorquins al barri ni llatinoamericans a la casa

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.