directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 17:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Chacón ja tenia a punt la web d'autopromoció per encarar les primàries del PSOE

Ho revela el diputat al congrés espanyol Jordi Xuclà · Qualifica Zapatero i Chacón de 'dos jugadors que es fan trampes utilitzant el mateix llibre d’estil'

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El diputat de CiU per Girona al congrés espanyol Jordi Xuclà revela en una entrada al seu blog que la ministra espanyola de Defensa i aspirant a succeir Jose Luís Rodríguez Zapatero al capdavant del PSOE, l'espluguina Carme Chacón, ja tenia a punt la web d'autopromoció per concórrer a les primàries que finalment el PSOE no acabarà convocant perquè Chacón ha acabat renunciant a presentar-s'hi. Segons Xuclà, el dimarts a la tarda els fidels a Chacón encara estaven convençuts que hi hauria primàries i que la web seria operativa divendres mateix.
carme chacón, psc, psoe, socialistes
Comparteix
   


Etiquetes
Segons el diputat, un dels fidels a Chacón li digué després del ple: ''T’asseguro que hi haurà primàries. I anem a guanyar-les. Ja saps que allò més freqüent en política és que els fills heretin dels pares (Chacón per Zapatero) i no pas que els pares heretin dels fills (Rubalcaba per Zapatero)''. El dijous, Chacón va convocar una roda de premsa urgent i va anunciar que feia 'un pas endarrere' per no esberlar el PSOE.

Què va passar entre dimarts a la tarda i dijous a migdia? 'Dimarts a la nit, la conversa en la que Zapatero comunicava a Chacón que la feia caure', explica Xuclà. Des del seu punt de vista, Chacón ha passat a ser 'una zapaterista deixada a la deriva pel seu mentor... dos jugadors que es fan trampes utilitzant el mateix llibre d’estil'.

Xuclà, portaveu de CiU a la comissió de Defensa, ressalta que ha pogut tractar Chacón durant tota la legislatura i n'apunta dues característiques 'que la fan difícil en el tracte quotidià: la inflexibilitat de qui vol guanyar les partides sempre 10 a 0 (això és impossible en política i en tantes coses bàsiques de la vida) i una presumpta superioritat moral de l'esquerra que ella vol encarnar les 24 hores del dia sense el més mínim marge per la distensió ni per l’empatia d’entendre que l’altre pot tenir també un punt de raó'.

Sense majories absolutes
Davant d'aquesta situació, Xuclà augura 'un escenari sense majoria absoluta per a cap partit', i considera que CiU 'pot recollir un vot pràctic, útil, amb un encàrrec ben concret: arregleu tot això amb un nou règim de separació de bens patrimonials mentre compartim teulat però no pas habitació ni pis (ni gaire amor, ni afecte). Un vot útil: pacte fiscal i gestió dels aeroports'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
cristian fletxa barcelona
1 de juny de 2011, 19.24 h

Chacón és la típica trepa que quan cal fa la pamplina a qui sigui i si no va bé per al seu propi interés fa com si no et conegués. A més en Xuclà ens diu que no té ni puta idea de pactar. Doncs ja està tot dit.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.