directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 03:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Compromís promet a Camps una legislatura difícil a causa de la supressió de l'ensenyament en valencià

La coalició integrada pel Bloc Nacionalista Valencià, Iniciativa del Poble Valencià i Els Verds assenyala que 'un govern responsable no crea conflictes'

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El portaveu de Compromís (Bloc Nacionalista Valencià, Iniciativa i Els Verds), Enric Morera, ha acusat aquest dimecres al govern valencià de crear conflictes amb l'anunci de a supressió de l'ensenyament en valencià. Morera ha augurat una legislatura 'molt difícil' perquè el govern en funcions 'la primera cosa que ha fet és dinamitar un model educatiu que funciona i molt bé, com és la línia en valencià'. Compromís també ha avançat que participarà en la reunió convocada per Escola Valenciana amb sindicats, entitats i altres partits, i que dóna suport a les mobilitzacions plantejades per al pròxim 9 de juny.
enric morera, bloc nacionalista valencià, compromís
Comparteix
   

El també secretari general del Bloc, Enric Morera, qualifica l'anunci del model únic com 'l'inici de la política destructiva i antivalenciana del PP'. Morera creu que 'no és comprensible que la primera decisió siga d'eixa importància i es faça sense consultar a la comunitat educativa en general'.

El portaveu de Compromís es mostra convençut que el pla educatiu que vol impulsar el govern valencià 'posa en greu perill un model que funciona molt bé des de fa 27 anys' i reclama a Camps 'que intervinga amb urgència, que desacredite Font de Mora i que siga el màxim representant del Consell qui pose els ponts de diàleg necessaris que el conseller d'Educació ha dinamitat'.

Compromís també ha informat que treballarà conjuntament i donarà suport a les accions que s'organitzen per defensar la línia en valencià. En aquest sentit, el portaveu Enric Morera participarà aquest dijous en la reunió convocada per Escola Valenciana amb partits polítics, sindicats i entitats per dur a terme un manifest conjunt i fixar un calendari de mobilitzacions.

La coalició també ha avançat en aquesta línia que tots els partits integrants del projecte donen suport a les concentracions convocades per al pròxim 9 de juny a les capitals valencianes en protesta contra el model únic.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
atlasac fletxa Vila-real
2 de juny de 2011, 11.25 h

I jo no ("cap" malaït sia la meva burrera)dins de la pell, de satisfet que estic que gent capacitada estiga per salvar la NACIO, pregunto perque de ben segur NO s´hafet mai, però SI VALEN I SON BONS CATALANS proposaria FER "LA UNIO DE PARTITS INDEPENDENTISTES" allò del BALLESTER "ENTRE TOTS HO FAREM TOT" encara vaig més llun, que sigui la DRETA o sia CiU que inicie el camí cap el SOCIALISME (penalitzant als "SOCIOLISTOS" entre TOTS BUSCAREM I TROBAREM UN MON MES JUST...això de que una pe... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Robert fletxa bcn
2 de juny de 2011, 00.26 h

Endavant, Compromís, feu soroll amb aquest tema, aquesta colla de bestioles franquistes del PP no es poden sortir en la seva. I visca Mònica Oltra, quina crack!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.