directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 22:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Demà s'investirà un Govern d'esquerres a les Illes Balears

El Bloc tanca l'acord amb el PSIB-PSOE i UM per governar a les Balears durant els pròxims 4 anys

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Fonts del Bloc per Mallorca –PSM, IU, Els Verds, Esquerra– han confirmat avui que la coalició d'esquerres ha tancat ja el pacte amb el PSIB-PSOE i amb Unió Mallorquina (UM) per governar en l'executiu autonòmic i al Consell de Mallorca durant els pròxims quatre anys.
parlament balears illes govern
El PP acabarà perdent el domini del Parlament balear

Comparteix
   


Etiquetes
Aquest principi d'acord es produeix un dia abans que se celebri la sessió constitutiva del Parlament balear, en què previsiblement l'actual líder d'UM, Maria Antònia Munar, tindrà el vot favorable del les tres formacions que conformen el pacte de governabilitat per ser la presidenta de la cambra autonòmica aquesta legislatura.

Als últims dies el Bloc havia mostrat la seva disconformitat amb el transcurs de les negociacions ja que considerava que el pacte "no era equilibrat" i les propostes programàtiques "no eren clares", fet que generava esculls que impedien que la coalició donés el seu vistiplau a l'acord definitiu.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
IB3sucks fletxa Ciutat de Mallorca
26 de juny de 2007, 03.09 h

PEr sort a les Illes no tots som com aquest Jaume. i Ramon, la majoria de l'esquerra pensa el mateix que tu sobre UM, però el que si els hem de reconeixer, es que el tripartit del 99 i el d'ara s'han produit GRÀCIES i només GRÀCIES al seu suport. És una llàstima veure com gent de Mallorca i les Illes en general cau en les tesis del anticatalanisme i el blaveriesme tan descaradament revifades des del PP en aquests darrers 4 anys, que només s'orienta al "divideix i guanyaràs", però com ja... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Agusti fletxa Barcelona
26 de juny de 2007, 00.32 h

Jaume de Ciutat de Palma, si us plau no generalitzis, la majoria de independentistes entenem el que patiu als altre territoris, ja que nosaltres també ho patim. Benvingut el pacte pel canvi de govern. Tot el que dius no és pot aplicar a la majoria de catalans del principat, ja sé que no sóm perfectes però ni prepotència, ni superioritat encara ens falta molt per aprendre dels altres i també per conexeir-nos millor. Tots estem al mateix vaixell i el que hem de fer és implicar-nos més i a... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Jaume Calafell i Massanet fletxa Ciutat de Mallorca
25 de juny de 2007, 21.12 h


Els del Principat no teniu ni punyetera idea de les Illes. Seràs molt "indepe" com tu dius però el teu comentari denota una gran ignorància. Menys paternalisme principatí i Camaco pixapins. Els governs de la Generalitat no són precisament un model a seguir.
Ja està bé d'aquesta prepotència i aires de superioritat dels principatins. Una prepotència que explicaria en part el ferotge anticatalanisme al País Valencià o a determinats sectors de les Illes. Al Principat no teniu ni... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
25 de juny de 2007, 18.48 h

D'esquerres amb UM al govern? Ha ha ha ha ha ha!
Governa qui ha pagat més a la senyora Munar. El PSOE agafa el que el poble no li ha donat –no em digeu fatxa encara, que soc indepe, però em fan vergonya aquests tripijocs als despatxos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.