directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 03:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Tecnologia doble fletxa

Un projecte de la UPC queda semifinalista al Google Online Marketing Challenge 2009

Han treballant per aconseguir un marketing online efectiu

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Google ha premiat un projecte d'un grup de persones de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). El projecte ha quedat semifinalista al Google Online Marketing Challenge 2009 i és el 45è d'entre més de 2.100 propostes que van presentar universitats de tot el món. El treball premiat és un projecte molt relacionat amb EyeOS, un sistema operatiu que funciona a través d'Internet i que va fundar Pau Garcia-Milà. L'equip semifinalista està liderat pel professor de la UPC Antonio Cañabate i l'estudiant Rafa Dorado i està format per Itsas Alonso, Hussein Elbaroudy, Daniel Mulero, Alex Soler i Natxo Treig. Garcia-Milà ha donat suport al projecte en tot moment. Als Països Catalans s'hi han presentat un total de 15 projectes.

Comparteix
   

Els participants al certamen de Google havien de gestionar i dur a terme una campanya d'AdWords, l'aplicació publicitària de Google. Els grups havien de servir-se de l'anàlisi per aconseguir un marketing online efectiu.

La participació en l'edició d'enguany del Google Online Marketing Challenge ha permès als estudiants de llicenciatura i postgrau posar en pràctica els coneixements teòrics adquirits al llarg de la carrera en matèries tan variades com la publicitat i el comerç electrònic, els sistemes d'informació de gestió, comercialització i noves tecnologies de la comunicació.

EyeOS és un sistema operatiu via web, és a dir, un sistema operatiu que a diferència de Linux, Microsoft o Mac OS, funciona per Internet i sense necessitat d'un suport físic. A diferència d'altres sistemes operatius via web, EyeOS utilitza el programari lliure. Aquest projecte va ser premiat per Yahoo! Com a web revelació en l'apartat de tecnologia l'any 2007. A més, va ser nominat finalista als WEbvare 100 awards de CNET en la categoria de navegador.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.