directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 23:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Els 'indignats' decideixen mantenir l'acampada a la plaça de Catalunya

Les assemblees del Principat es trobaran aquest dissabte a Barcelona

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

L'assemblea d''indignats' que s'ha celebrat aquest dimecres a la nit a la plaça de Catalunya ha acordat seguir endavant amb l'acampada. En la reunió d'aquest dimecres s'havia de decidir si donaven per finalitzada l'acampada i abandonaven la plaça de Catalunya després de més de dues setmanes de protesta o bé si la mantenien. Un membre de l'assemblea ha explicat a l'ACN que la tònica general de les intervencions i dels torns de paraules ha estat favorable al manteniment de l'acampada, i en conseqüència les votacions han anat en aquesta línia. L'opció guanyadora ha estat, segons aquest 'indignat', que si les comissions ho creuen convenient la decisió es traslladi a les assemblees de diumenge. Totes les assemblees del Principat es reuniran dissabte a la plaça de Catalunya de Barcelona per fer una trobada.

Comparteix
   


Etiquetes
4 de juny, trobada d'assemblees
Aquest dissabte 4 de juny la plaça de Catalunya serà l'epicentre del moviment dels 'indignats' ja que a les dotze del migdia se celebrarà una trobada entre totes les acampades i assemblees d''indignats' de Catalunya. L'objectiu és compartir experiències i coordinar-se de cara al futur. 

El moviment 15-M seguirà
En Ramon de la comissió de continguts creu que el més important és 'el fons' de la protesta, no si se segueix acampant o no. La Míriam, que fa d'infermera, diu que potser l'acampada s'acaba aixecant, però avisa el moviment del 15-M 'no s'acaba'.

'Catalunya té mig milió d'aturats', recorda en Ramon, un home d'uns seixanta anys que aquest dilluns al matí se n'ha fet un fart d'atendre mitjans de comunicació. No li preocupa la decisió que prengui l'assemblea de dimarts al vespre. El més important 'és el fons' i el 'per què som aquí des del 15 de maig', assegura. Les empreses estan fent fora milers de treballadors mentre 'els directius s'embutxaquen els euros', assegura.

La Míriam és llevadora i treballa a l'Atenció Primària. Quan té temps, fa d'infermera a l'acampada de la plaça de Catalunya. Avisa que quan l'assemblea decideixi aixecar l'acamapada no voldrà dir que el moviment del 15-M s'acabi. L'Alexis, de la comissió de difusió, diu que això només és la 'bombolleta' però que la indignació és 'internacional', i que l'esperit del 15-M s'ha de portar als 'barris i als pobles'.

120 denúncies per agressió dels Mossos
A llarg d'aquesta setmana unes 120 persones s'han acostat davant la comissió jurídica dels 'indignats' per denunciar que van ser agredides pels Mossos d'Esquadra durant les càrregues policials de divendres passat. L'objectiu de la comissió és recopilar totes les denúncies i portar-les al jutjat de guàrdia, acompanyades d'una 'acció reivindicativa' que no han volgut desvelar. A més, la campanya per demanar la dimissió del conseller d'Interior, Felip Puig, suma ja prop de 75.000 adhesions.

La comissió, d'altra banda, també ha recollit el testimoni d'unes 130 persones que van presenciar les càrregues policials. Des de la comissió també estudien la possibilitat de presentar una denuncia per robatori per tot el material que els Mossos van confiscar divendres.

'Volem saturar el sistema judicial', ha assegurat un representant de la comissió jurídica que no ha volgut dir el nom. Per això, el primer objectiu és recopilar totes les denúncies de persones que asseguren haver estar agredides pels Mossos d'Esquadra durant la càrrega de divendres. De moment, en tenen unes 120. També han recollit el testimoni d'unes altres 130 persones que van veure de prop les càrregues policials. En la mateixa línia, volen recollir el màxim nombre d'imatges possibles dels fets del divendres.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
Josep fletxa Manresa
2 de juny de 2011, 16.22 h

Ja van sent hora que d'aquestes assamblees surti alguna cosa amb cara i ulls


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Jordi fletxa terrassa
2 de juny de 2011, 13.46 h

Per mi , l'independentisme català hauria d'estar al marge d'aquests acampats, els objectius són diferents. Si fesim un referèndum a la gent que hi ha la plaça, sortiria clarament un no. Per ells hi ha altres prioritats. Se li està donant massa bombo mediàtic a tot plegat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6

Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Ivan fletxa Avinyó
2 de juny de 2011, 11.03 h

#4 Una megamansió! Que viu a Versalles o què?

Per cert, indignant per a mi, és que a la filla de l'imputat Daniel Osàcar l'hagin endollat a la Generalitat amb la bonica feina de decidir com es reparteix la publicitat institucional entre els mitjans de comunicació. Ja m'ho imagino: "Aquests que no parlen gaire del meu papa, els hi donarem més calers, aquests que no paren de parlar-ne els hi tancarem l'aixeta". Sí senyor, perque desprès parlin dels endollats del tripartit.

Per cert, ten... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
2 de juny de 2011, 10.44 h

Indignant és que el "president" del tripartit malbaratés 7.710-€ per fer-se una simple foto.

Canalla, podriau anar a acampar devant de la megamansió que aquest de la foto, en Montilla té a St. Just Desvern i deixar de tocar els collons a la gent que vol gaudir d'un espai pùblic que també els pertany.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Andreu fletxa Barcelona
2 de juny de 2011, 08.09 h

Segueix l'acampada al Facebook amb Catalan Revolution: http://www.facebook.com/pages/Catalan-Revolution/122614541153265


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Karme fletxa Alt Penedès
2 de juny de 2011, 08.07 h

Endavant amb l'acampada. A tots els polítics els hi molesta molt i això es un bon senyal. Salut i força!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
jordi fletxa LLEIDA
2 de juny de 2011, 07.55 h

Als EE.UU. ja haguessen dimitit tots. Cal denunciar, serà la prova de foc per veure si estem en un pais de dret o en un pais de justicia manipulada.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.