directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 01:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Damm patrocinarà la Patum amb 53.000 euros durant tres anys

L'empresa posarà publicitat de la festa berguedana als seus camions i a diversos llocs de la ciutat

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

L'Ajuntament de Berga i Cerveses Damm han firmat un conveni aquest dijous mitjançant el qual l'empresa patrocinarà la Patum amb 53.000 euros durant els propers tres anys. La companyia se'n beneficiarà posant publicitat als camions de repartiment, als cartells i tríptics d'informació, i també a diversos llocs de la via pública. On no hi haurà publicitat, però, és a la Plaça de Sant Pere. L'alcalde de Berga, Juli Gendrau, ha valorat l'acord i ha comparat la Patum amb el Barça assegurant que l'esdeveniment berguedà 'és més que una festa'. El director de comunicació de Damm, Frederic Segarra, ha qualificat la col·laboració amb la Patum de 'maridatge perfecte'.
patum de berga
Comparteix
   


Etiquetes
El conveni firmat entre l'Ajuntament de Berga i Cerveses Damm suposarà un finançament de la festa que arribarà fins als 53.000 euros però repartit en tres anys i invertit de forma creixent. Amb aquest acord, ha destacat Juli Gendrau, es treballa en la línia d'assolir un finançament estable de la festa assumit per part del Govern, del Patronat de la Patum i del patrocini privat en tercer terme.

El conveni permetrà a Cerveses Damm utilitzar la imatge de la Patum en els seus camions de distribució arreu del territori i, tal com ha destacat el director general de l'empresa, Enric Crous, 'mantenir una presència a Berga durant les festes'. Això s'aconseguirà mitjançant barres i carpes, a més de la imatge institucional que incorporarà el logotip d'Estrella Damm.

'No es tracta d'omplir la plaça d'Estrella Damm ni que el logo estigui a la capa del gegant', ha il·lustrat irònicament l'alcalde de Berga per descartar que es faci publicitat a la Plaça de Sant Pere, punt neuràlgic de la festa. Pel que fa als establiments al carrer, Gendrau ha especificat que 'no podem obligar a vendre només Damm als bars, però sí que a la via pública podem recomanar les barres de Damm'.

Preguntat pels periodistes després d'informar de la signatura del conveni, Juli Gendrau ha assenyalat que tenen converses obertes amb altres patrocinadors 'en la línia del producte oficial de la Patum que vem iniciar ara fa un any'. El finançament de la Patum és un dels afers eternament pendents a Berga. El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha anunciat darrerament a l'Agència Catalana de Notícies el seu compromís d'elaborar una llei per resoldre-ho.

Per la seva banda, el director de comunicació de Damm, Frederic Segarra, ha argumentat el patrocini assegurant que 'Estrella Damm forma part de la cultura catalana' i, en aquest sentit, 'el carrer i la gent són l'espai natural de Damm'. És per això que considera l'acord entre l'empresa cervesera i l'ajuntament de la ciutat on es fa la Patum com un 'maridatge perfecte'.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.