directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 08:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Puigcercós dóna per 'tancat' el debat sobre la remodelació del Govern amb la negativa de Montilla

Si el president 'considera que tots els instruments estan afinats, ell decideix orquestrar el Govern, dirigir-lo'

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president d'ERC, Joan Puigcercós, ha donat per 'tancat' el debat sobre una hipotètica remodelació del Govern que ell mateix va obrir diumenge afirmant que veuria 'lògic' que en aquest moment, després de l'acord de finançament, hi haguessin aquests canvis. En una entrevista a l'ACN, Puigcercós ha dit que si el president de la Generalitat 'considera que tots els violins, totes les trompetes i tots els instruments estan afinats, ell decideix orquestrar el Govern, dirigir-lo'. Puigcercós ha explicat que ha parlat amb Montilla sobre aquesta qüestió en una conversa en la qual el president li va manifestar que no tenia intenció de canviar l'executiu.
joan puigcercos perfil erc president
Comparteix
   

'L'última paraula la té el president i el tema ha quedat tancat', ha assegurat Puigcercós, que ha recordat que la potestat per fer canvis a l'executiu és exclusiva del president de la Generalitat. El líder republicà ha reiterat que, si s'hagués de fer una remodelació de l'executiu, aquest era el moment, i 'no a sis o a tres mesos de final de legislatura', però ha donat la polèmica per acabada amb la negativa de Montilla.

Puigcercós ha dit no tenir 'res a dir' si el president considera que l'equip està 'afinat' o si creu que 'pot afinar millor amb aquest equip'. El president d'ERC no ha volgut entrar a concretar quins són els consellers que creu que podrien ser substituïts: 'és el president qui sap quins departaments creu que pot millorar, i si ell considera que tots estan en la línia del que demana i espera, entraríem en un camí de no retorn i que no ajudaria a ningú'.

El president d'ERC ha explicat que va parlar amb el president de la Generalitat sobre aquesta qüestió i que Montilla li va traslladar que 'no veia clar' fer en aquest moment una remodelació de l'executiu. Puigcercós ha assegurat que va ser una conversa 'tranquil·la' amb el president i 'a posteriori' de les seves declaracions. A més, ha afegit que no va provocar cap tipus de tensió ni conflicte entre els socis.

Diumenge passat, Puigcercós va considerar 'lògic' que hi pogués haver una remodelació de l'executiu. Una afirmació que dilluns, després de la reunió de la Permanent Nacional d'ERC, va refermar el secretari general republicà, Joan Ridao, que va considerar que una remodelació seria 'oportuna'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
30 de juliol de 2009, 13.03 h

Ho he dit en un altre lloc d'aquest diari: Perquè remodelació ???. Al capdavall serien "mismos perros con distintos collares". D'esquenadrets, ja en tenim més que suficients. Més ben dit, en sobren més de la meitat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.