directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

El valencià Joan Llinares substituirà Millet com a director executiu del Consorci Palau de la Música

Ha estat administrador del MNAC des de 2001

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El Comitè Executiu del Consorci del Palau de la Música ha nomenat avui el valencià Joan Llinares director executiu del Consorci del Palau de la Música. La substitució de Llinares per Fèlix Millet respon a la investigació que es duu a terme per un presumpte desviament de fons de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música i es produeix després que Millet ja hagi dimitit dels seus càrrecs a la Fundació, a Agrupació Mútua i és previsible que demà ho faci de Bankpime. Amb aquesta mesura, el Departament de Cultura, l'Ajuntament de Barcelona i el ministeri espanyol de Cultura volen 'garantir l'activitat cultural i el prestigi del Palau'.

Comparteix
   

El Comitè Executiu del Consorci del Palau de la Música, format pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, l’Ajuntament de Barcelona, el Ministeri de Cultura i l’Orfeó Català, s’ha reunit avui per analitzar els fets que s’han produït en la darrera setmana i prendre les mesures necessàries per garantir que l’activitat cultural del Palau de la Música i el prestigi de la institució encarin una nova etapa de normalitat. Els membres del Comitè Executiu del Consorci consideren que les investigacions que hi ha en curs, encara de caràcter preliminar, han de seguir la seva via, que és la judicial, i han encomanat a l’equip directiu la màxima transparència i col·laboració amb els responsables de la investigació.

Joan Llinares

Joan Llinares Gómez, nascut a Alzira (Ribera Alta, País Valencià), el 1953, és llicenciat en Dret, de formació economicopressupostària. Des de l’any 2001 fins ara ha estat administrador del MNAC (Museu Nacional d’Art de Catalunya) amb funcions gerencials. Durant aquest període s’han acabat les obres, s’ha inaugurat el museu i s’ha reorganitzat els seus estatuts i reequilibrat el seu pressupost. Llinares és funcionari en excedència del Cos Nacional de Secretaris, Interventors i Tresorers d’Administració Local. El 1988 va començar l’excedència per incorporar-se a l’equip fundacional de l’IVAM (Institut Valencià d’Art Modern) i en va ser l’administrador entre els anys 1995 i 2001. La formació de Joan Llinares inclou diversos màsters en gestió cultural. És també autor de diversos treballs i coautor de l’obra Administració i direcció de museus. Aspectes jurídics, en el capítol de les formes organitzatives.






Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.