directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 16:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC 'respecta però lamenta' que Carod-Rovira hagi estripat el carnet del partit

Els independentistes confien que el proper congrés del partit revifi la formació

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Esquerra ha 'lamentat' que el que va ser el seu gran líder de la darrera dècada, Josep Lluís Carod-Rovira, hagi decidit donar-se de baixa i abandonar el partit i el projecte sota aquestes sigles. La marxa de l'exvicepresident de la Generalitat de Catalunya, que ha estat confirmada per la formació després que s'hagi sabut aquest dissabte que va enviar una carta de deserció, ha fet reaccionar ja al partit, que per boca del seu portaveu, Ignasi Llorente, mostrat el seu 'respecte' a la decisió de Carod. A més, Llorente ha volgut destacar que el congrés d'Esquerra és l'oportunitat per revifar el partit i 'establir les bases' per demostrar que els independentistes tenen 'un projecte viu i amb futur'.

Comparteix
   


Etiquetes
Esquerra Republicana de Catalunya respecta però lamenta. Amb aquestes paraules ha definit, en un comunicat, Esquerra Republicana el seu sentiment davant la carta que Carod va enviar divendres als dirigents del partit per anunciar que es dóna de baixa i que abandona la formació de la què va ser màxim responsable. El portaveu, Ignasi Llorente, ha assegurat, a més, que la cúpula 'lamentem la seva decisió però la respectem i demanem el màxim respecte i comprensió a tothom, de dins i fora d'Esquerra, sobre aquesta decisió'.
 
El portaveu d'Esquerra, però, no ha volgut estalviar lloances a l'exvicepresident i ha afirmat que 'Carod-Rovira ha estat una persona molt important per al projecte recent del nostre partit i la seva contribució forma part de l'ADN polític, no només d'Esquerra, sinó d'una part molt important de l'independentisme d'aquest país'.
 
Per últim, Ignasi Llorente ha volgut remarcat que 'enguany Esquerra celebra el seu 80è aniversari i el nostre segueix sent un projecte viu i amb futur', i ha explicat que aquesta oportunitat ha de fer que 'el proper Congrés Nacional serveixi per establir les bases del que és el partit més antic del país i que volem que sigui també el més modern'. 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
5 de juny de 2011, 21.33 h

ERC crec que actualment, tot i no ser independentiste, es caracteritze, per un partit de persones imprensentables i mal educades. L'actitud de Puigccercós envers Carod últimament tots vam veure que era d'una persona mal educada. Sobretot no perdem la memòria i vulguem veure la situació tal com és.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Josep fletxa Barcelona
5 de juny de 2011, 15.37 h

Esquerra no aixecarà mai el cap fins que no reconeguin obertament els seus errors del passat i convencin a l'electorat independentista de que no tornarà a passar mai més una cagada com el segon tripartit. Ja podran canviar de dirigents les vegades que vulguin que no es treuran mai l'etiqueta de partit independentista quan s'acosten eleccions però que un cop passades aquestes es posen a pactar con qualsevol altre partit espanyolista i s'obliden de que la gent els ha votat perque volen l'inde... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
5 de juny de 2011, 13.13 h

Carod-Rovira ha estat l’únic gran líder de ERC en democràcia. És una persona culta, intel•ligent, amb personalitat i carisma, amb projecta i ambició per tirar-lo endavant. És aquest tipus de gent que necessita un partit que te aspiracions, i a més crec que ha estat tot lo honrat i honorable que es pot ser en política. El seu arraconament per part del buldog i sequaços d'en Puigcercós ha estat, per mi, un error quasi irreversible per ERC i des de aquí vull dir, que si el Sr. Carod... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Noemí fletxa Sabadell
5 de juny de 2011, 12.31 h

#1 Hi estic bastant d'acord.
Però el cas del Colom i la Rahola, volien fotre a la merda el Partit. Un ex-dirigent de l'extingit PI va dir després de les eleccions municipals del 99, que això del PI era un muntatge de CiU per fotre ERC. Colom està a CiU perquè "Catalunya no volia la independència" -ell, no la volia. I la Rahola, va allà on en pot treure i si ha de llepar el cul de qualsevol fatxa, ho fa amb total impunitat.
Més aviat diria, qualsevol persona que vol la independència HA ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
mario fletxa bcn
5 de juny de 2011, 10.30 h

VOLDRIA SABER EL MOTIU EXTRAORDINARI QUE HA FET QUE EL SR. CAROD PRENGUÉS AQUESTA DECISIÓ. PER MI ES EL POLÍTIC MILLOR DE TOTS ELS TEMPS I SI ELL NO VOL FORMAR PART DEL QUE PER MI ÉS EL MILLOR PARTIT DE TOTS ELS TEMPS, QUE HI FAREM, SUPOSO QUE CONSIDERA QUE ES POT AJUDAR A CATALUNYA DES D'UNA ALTRE PERSPECTIVA, CONFERÈNCIA D'ESQUERRES PER LA REPÚBLICA CATALANA? NOMÉS AIXÍ HO ENTENDRIA.
GRÀCIES JOSEP LLUÍS CAROD-ROVIRA PER LA TEVA FEINA I DEDICACIÓ


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
jordi fletxa LLEIDA
5 de juny de 2011, 07.36 h

No he fet cap Tesis Doctoral vers el transfuguisme a ERC. però m'ensumo que se n'emportaria el Ranking de tots els partits. Per les Terres de Lleida hi hagut més d'un cas a nivell municipal per ej. Dona la sensació que es un partit on hi arribe gent amb ganes de "trepar" i quan no surten amb la seva, marxen. Tots recordem el cas Colom& Rahola, que van fundar el PI.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.