directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 11:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Els 'indignats' acorden acampar davant del Parlament el 14 de juny i protestar als ajuntaments el dia de la seva constitució

Pretenen denunciar els pressupostos presentats per Artur Mas · El dret a l'autodeterminació segueix pendent d'aprovar

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

L'assemblea d''indignats' de Catalunya celebrada aquest cap de setmana a Plaça Catalunya ha acordat acampar al parc de la Ciutadella, davant del Parlament, la nit del dia 14 de juny amb l'objectiu de mostrar la seva disconformitat amb els pressupostos de la Generalitat, que els diputats hauran de debatre l'endemà. Paral·lelament, una altra de les accions programades pels 'indignats' és una protesta prèvia davant els ajuntaments el proper dissabte 11 de juny, coincidint amb la seva constitució, per demostrar als alcaldes i regidors que, al seu entendre, 'que no tenen el poder real'. Finalment, el 19 de juny s'ha convocat una manifestació internacional 'd'indignats' a les places de tot el món.

Comparteix
   


Etiquetes
Sota el lema 'Ni amb tota la policia aturaran la rebel·lia', la concentració, que ja va ser anunciada fa uns dies a l'assemblea de Barcelona, sortirà de la plaça de Catalunya per acabar al Parlament.

Segons els organitzadors, unes 200 representants de les diferents acampades escampades arreu de Catalunya, des del Maresme fins a la Seu d'Urgell, han decidit que les concentracions de l'11 de juny davant dels ajuntaments -dia de constitució dels nous consistoris-  'que ells no són els que tenen el poder real'. També s'ha fet una crida a concentrar-se el proper 17 de juny a la Seu d'Urgell, seu de la trobada d'empresaris de l'Alt Pirineu, que comptarà amb la presència del president de la Generalitat, Artur Mas, i destacats representants del món empresarial.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
Edip Rei fletxa Barcelona
10 de juny de 2011, 05.27 h

Seria bo que les xerrades dels indignats es fessin en català.
El que passa és que certes estafes han afectar a la gent més pobre o bé als que no tenen propietats immobiliàries, i aquests són més majoritàriament vinguts de fora. Anem a les xerrades i parlem en català.
AUTODETERMINACIÓ: Però la indignació, en aquest cas, que ha de ser més forta a Espanya perquè hi ha més corrupció, sobre tot urbanística i de manca de treball, millor que deixi de banda l'autodeterminació, que és... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Francesc fletxa Barcelona
6 de juny de 2011, 14.15 h

Ahir fent un vol pel mig de Pç Catalunya vaig presenciar diferents xerrades dels indignats. No vaig trobar ni una que fos en català. Em pregunto perquè. Així que aquest moviment tampoc em representa. Poder algú em dirà que importa el contingut i no el continent (quina llengua utilitzo). Però per a mi el català també és part del contingut que vull defendre i que s'utilitzi.
Així que si volen que els escolti, la meva llengua és el català!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5 Jordi Tremosa
5 de juny de 2011, 19.18 h

Espero que la policia de Catalunya vetlli perquè el nostre Parlament es pugui reunir sense la pressió d'aquest ardat de freaks espanyols.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
5 de juny de 2011, 18.59 h

Entenem que al igual que van fer fora als companys de Solidaritat Catalana quan demanaven davant del Parlament el dret a autodeterminació i que s´aprovés la llei per poder declarar la independència, ara també faran fora a aquests espanyolets infiltrats no?
el que no entenem es perquè seguim insistint en demanar a als indignats que incloguin el dret a autodeterminació al seu full de ruta. Ningú s´ha adonat encara de que aquests, que per cert ja estan organitzats com a partits polítics,... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
joan fletxa canet
5 de juny de 2011, 17.50 h

Això què és? Feixme, comunisme o anarquisme. Espero que el conseller Puig no permetrà que aquesta gentola impedeixi l'exercici de la democràcia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
jordi fletxa terrassa
5 de juny de 2011, 15.02 h

Que pesats els indignats aquests, si son 4 gats. L'independentisme català hauria d'estar al marge de tot aquest moviment. "dejad los nacionalismos aparcados" deien....


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jaume fletxa València
5 de juny de 2011, 13.27 h

la claveguera de l'estat feixista espanyol està infiltrada a tots els moviments a Catalunya


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.