directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 05:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Hereu s'espolsa qualsevol responsabilitat pels 'greus errors' de l'actuació policial a la plaça Catalunya

Diu que només va acordar amb el conseller d'Interior que calia actuar

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'alcalde de Barcelona en funcions, Jordi Hereu, ha criticat aquest dilluns el desallotjament de la Plaça Catalunya del passat 27 de maig i ha assegurat 'l'hora, el dia, el moment i tot el desenvolupament va ser erroni'. En una entrevista a RAC1, Hereu ha assumit la responsabilitat d'haver acordat que calia actuar a la plaça per dur a terme tasques de neteja perquè s'havia de 'reduir el perill davant el que havia de ser un gran esdeveniment', ja que l'endemà hi havia la possibilitat que coincidissin l'acampada i les celebracions per la victòria del Barça a la Lliga de Campions, com finalment va passar tot i que sense incidents entre els dos col·lectius.
antiavalots, antidisturbis, mossos d'esquadra
Comparteix
   


Etiquetes
Hereu ha dit que el Departament d'Interior ha d'estar avaluant una operació que va tenir 'greus errors' i ha declinat qualsevol responsabilitat pels incidents que es van produir aquell divendres al matí. En aquest sentit, ha afirmat que el dispositiu anava a càrrec dels Mossos d'Esquadra i que la Guàrdia Urbana no va actuar. 'L'operació va tenir greus errors. Sóc responsable d'haver acordat que calia fer una actuació per treure elements potencialment perillosos. I res més', ha sentenciat.

L'alcalde de Barcelona en funcions ha deixat que clar que no es pot acampat eternament a la Plaça Catalunya perquè és un espai públic de tothom, i per tant, 'no és de ningú en particular'. Hereu ha mostrat el seu respecte els motius que han portat a fer aquesta acampada i el que s'està debatent i ha rebutjat plantejar la qüestió sobre si els indignats ocupen un espai públic.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Ramon fletxa Barcelona
7 de juny de 2011, 14.49 h

Hereu, ets un botifler i un hipòcrita. Abans de les eleccions et declaraves també "indignat" per veure si arreplegaves algún vot, i després de les eleccions pactes amb el Puig el desallotjament a la brava passant-te pel forro la més minima consideració. Si volies fer neteja, fa deu anys que podríes haver multiplicat les brigades de neteja al Raval... mentre eres a la poltrona.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.