directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 13:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Anticorrupció recorrerà l'arxivament del 'cas Camps'

Camps i el PP, eufòrics per la decisió judicial

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La fiscalia Anticorrupció presentarà un recurs de cassació davant el Tribunal Suprem espanyol contra l'escrit dictat pel Tribunal Superior de Justícia valencià que acorda el sobreseïment lliure de la part valenciana del cas Gürtel. La fiscalia entén que la decisió és contraria al dret i a la pròpia jurisprudència de la Sala Segona del Suprem, a més d'improcedent jurídicament. El recurs de cassació, una vegada anunciada la seva presentació, serà redactat en les pròximes setmanes per a la seva presentació efectiva davant la Sala Segona.
francisco camps, generalitat valenciana, país valencià
Comparteix
   

Al seu torn, el president del Generalitat Valenciana, Francisco Camps, digué ahir que seguiria treballant pel País Valencià perquè és la seva 'obligació, convicció i compromís' i que ho seguiria sent en els 'pròxims anys'.

Camps va dir en una breu declaració institucional (vídeo) que 'respecta' la decisió del Tribunal Superior de Justícia i que agraïa el suport de les persones que li han fet costat des que el jutge de l'Audiència Nacional espanyola, Baltasar Garzón, iniciés la investigació per suposadament haver aconseguit regals de la trama corrupta coneguda com a cas Gürtel. Va afegir que seguirà treballant per fer del País Valencià un territori de 'modernitat, dinamisme, lleialtat i prosperitat'.

El PP espanyol es va sumar a la felicitat exhibida per Camps i va interpretar que la decisió del TSJ confirmava 'la confiança que sempre vam expressar que la independència judicial demostraria la innocència de Francisco Camps i posaria en evidència a qui han propiciat contra ell un judici paral·lel amb clara intencionalitat política'.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.