directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 05:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Duran afirma que CiU no farà de salvavides del PSOE en la votació dels pressupostos

Nega haver compromès amb Rubalcaba un suport estable per evitar eleccions anticipades

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha assegurat aquest dimarts que CiU no facilitarà l'aprovació dels comptes del govern espanyol per a 2012 i ha negat rotundament que ell mateix i Artur Mas hagin compromès el suport estable de la federació nacionalista a l'executiu espanyol durant la reunió que van mantenir amb el vicepresident Alfredo Pérez Rubalcaba. Segons Duran, ni el PSOE ni el PP estan interessats en un avançament electoral, i ha demanat centrar el debat no en si hi ha o no eleccions abans del març del 2012, sinó si es fan o no les reformes que necessita l'economia espanyola.
'Ningú vol eleccions anticipades perquè el PP li va molt bé que sigui el PSOE qui s'hagi de desgastar, reformar les pensions o prendre altres mesures, i al PSOE li va bé guanyar cert temps perquè el PP hagi d'adoptar mesures dures a les comunitats autònomes i el seu candidat tingui temps a posicionar-se davant Rajoy', ha dit.

En un esmorzar informatiu a Madrid Duran ha assegurat que a ell no li preocupa si les eleccions se celebren ara o al març sinó què es farà en els pròxims mesos i que 's'abordin de manera immediata els problemes' estructurals de l'economia espanyola. 'Al debat de si hi ha eleccions al setembre, octubre o novembre o si són al març la pregunta és per a fer què, perquè a Portugal hi acaba d'haver eleccions que ha guanyat el partit socialdemòcrata que li tocarà fer allò que negaven del partit socialista durant els mesos anteriors', ha sentenciat.

Duran també ha estat contundent a l'hora de negar que de la conversa que ell i el president de la Generalitat, Artur Mas, van mantenir amb el vicepresident primer del govern espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, se'n pugui desprendre 'de cap de les maneres' que CiU donarà suport estable a l'executiu de Zapatero fins al final de la legislatura. Segons Duran, aquesta entrevista s'emmarca en la normalitat dels contactes de la seva formació amb la resta de partits.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
8 de juny de 2011, 10.38 h

L'estratègia del PP de que sigui el PSOE qui li tregui les castanyes del foc amb tots els ajustaments socials que s'han de fer, és la mateixa que penseu fer vosaltres a Badalona: Cedir l'alcaldia al PP perquè us faci la feina bruta, per després entrar vosaltres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
8 de juny de 2011, 10.34 h

I tant que no sereu salvavides del PSOE, però sí que sereu, sinó salvavides, almenys l'odalisca preferida de l'harem del PP, amb qui ja esteu acostumats fer vida marital, oi que si Sr. Durante y Lérida ???. Apa home, a questes alçades ens voleu portar a l'hort ???.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
mario fletxa bcn
8 de juny de 2011, 10.18 h

Qui és el duran per decidir res ? hauria de ser l'honorable qui parlés però pel que es veu" no es veu" continuen sent un bipartit ben remarcable i sense recursos de cara al gobierno


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.